Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο νέος 7θέσιος «Εκδικητής» της Rezvani

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο νέος 7θέσιος «Εκδικητής» της Rezvani

ΝΕΑ

Ο νέος 7θέσιος «Εκδικητής» της Rezvani

ΝΕΑ

Τις πρώτες teaser εικόνες έδωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων η Rezvani, για το νέο 7θέσιο SUV που ετοιμάζει με την ονομασία Vengeance.

Advertisement
Advertisement

Το Rezvani Vengeance θα κυκλοφορήσει και σε ειδική έκδοση για τα σώματα ασφαλείας, με θωράκιση και ειδικές θέσεις για μεταφορά οπλικών συστημάτων.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι αυτό είναι το «πιο πολυτελές και ικανό όχημά της μέχρι σήμερα» και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες για τα πλήρη αποκαλυπτήρια του μοντέλου. Οι πρώτες φωτογραφίες δεν μας δίνουν ξεκάθαρη εικόνα του μοντέλου και μας αφήνουν να διακρίνουμε στο μπροστινό μέρος μια μπάρα LED φώτων στην οροφή, καθώς επίσης ανάλογης τεχνολογίας φώτα στη μάσκα αλλά και χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Από τη σιλουέτα που διακρίνουμε, βλέπουμε έντονες γωνίες στο αμάξωμα, ενώ μοιάζει να έχει «εξαλειφθεί» και η κεντρική κολώνα, ανάμεσα στις εμπρός και τις πίσω πόρτες, κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι. Στο πίσω μέρος διακρίνεται ένα μεγάλο οριζόντιο πίσω φως. Το Vengeance δεν θα μοιράζεται τμήματα με άλλα μοντέλα της Rezvani και θα χρησιμοποιεί μια νέα πλατφόρμα που θα υποστηρίζει και ενεργητική ανάρτηση.

Ο κινητήρας του θα είναι ένας V8 με χωρητικότητα 6,2 λίτρων και απόδοση που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ δεν έχουμε ακόμα αναλυτικά στοιχεία για την Military Edition που θα διατεθεί παράλληλα, η οποία θα έχει θωράκιση και 20 επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα εκτιμώνται σε επιχειρησιακό περιβάλλον. Η Rezvani δέχεται παραγγελίες για το Vengeance, με προκαταβολή κοντά στα 500 ευρώ (που επιστρέφεται αν αλλάξει γνώμη ο ενδιαφερόμενος).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο hypercar από την Rezvani
Τα ουκρανικά τρακτέρ τρολάρουν τα ρωσικά τανκς (+video)
Elon Musk: Η Μύκονος του έφερε γούρι