Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Τα ουκρανικά τρακτέρ τρολάρουν τα ρωσικά τανκς (+video)

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ουκρανικά τρακτέρ τρολάρουν τα ρωσικά τανκς (+video)

MIRROR

Τα ουκρανικά τρακτέρ τρολάρουν τα ρωσικά τανκς (+video)

MIRROR

Το ασύστολο ιντερνετικό τρολάρισμα θέλει τους Ουκρανούς αγρότες και τα τανκς που έχουν συλλέξει με τα τρακτέρ τους να αποτελούν την πέμπτη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

 

Κάθε πόλεμος δημιουργεί εκτός από πόνο και καταστροφή και τους δικούς του “μύθους”. Και στον πόλεμο της Ουκρανίας, πέρα από τον μυστικό “άσσο” των αιθέρων και το MIG 29 με τις πολλές -και ανεπιβεβαίωτες- καταρρίψεις, το δικό τους λιθαράκι βάζουν και οι αγρότες της χώρας.

Μετά από εκείνo το επικό video με τον Oυκρανό αγρότη να σέρνει ένα εγκαταλελειμμένο ρωσικό τανκ, ακολούθησαν και πολλά ακόμα που δείχνουν αγροτικά μηχανήματα να τραβούν ρωσικό πολεμικό εξοπλισμό, από θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού μέχρι εκτοξευτές πυραύλων.

Advertisement
Advertisement

Ο μύθος όμως δεν θα είχε καμία αξία στην εποχή του Ίντερνετ αν δεν γινόταν μία viral υπόθεση όπου ο καθένας βάζει την δική του εκδοχή για το πως έχουν τα πράγματα.

Συνήθως με χιουμοριστική διάθεση, δείχνοντας ουκρανικά τρακτέρ να σέρνουν οτιδήποτε ρωσικό, από αεροπλάνα και πυρηνικά υποβρύχια μέχρι και το ίδιο το Κρεμλίνο.

Advertisement

Μάλιστα δεν λείπουν και τα σκωπτικά σχόλια του τύπου “Οι Ουκρανοί αγρότες είναι αυτή την στιγμή μία μεγάλη στρατιωτική δύναμη με τα τανκς που έχουν συλλέξει”, ή ότι το κόστος των ρώσικων μηχανών υπολογίζεται πλέον σε εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας Ζελένσκι είχε γράψει σε ένα τρολάρισμα στο twitter ότι οι αγρότες της χώρας δεν θα φορολογηθούν αν εκποιήσουν κάποιον από τον εξοπλισμό των Ρώσων που κατάφεραν να αποσπάσουν μετά από μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η εισβολή στην Ουκρανία φρενάρει τις VW και Porsche
Oι Ρώσοι κατέρριψαν τον Oυκρανό μάγο των αιθέρων (+video)
Νέο τρολάρισμα των Ουκρανών για τα χαμένα τανκς των Ρώσων