Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Rezvani Vengeance, για να πάρετε την εκδίκησή σας!

Ελλάδα 0:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rezvani Vengeance, για να πάρετε την εκδίκησή σας!

ΝΕΑ

Rezvani Vengeance, για να πάρετε την εκδίκησή σας!

ΝΕΑ

Ένα SUV όχημα, μεταξύ άλλων, πρέπει να εντυπωσιάζει και να προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το Vengeance της Rezvani σάς παρέχει αυτή τη δυνατότητα, εάν μπορείτε να το αποκτήσετε.

Advertisement
Advertisement

Εάν ξεφύγουμε από τους κλασικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων και από τα συνήθη μοντέλα τους, οι ανεξάρτητοι δημιουργοί οχημάτων δίνουν τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και έχουν τα χρήματα να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο το οποίο να διαφέρει.

Αυτό προσφέρει και η Rezvani με το Vengeance, ένα επταθέσιο SUV μοντέλο το οποίο βασίζεται στην Cadillac Escalade. Οι άνθρωποι της εταιρείας, την οποία ίδρυσε ο κ. Ferris Rezvani, προσπάθησαν να συνδυάσουν στο καινούργιο μοντέλο τους στοιχεία από στρατιωτικό όχημα μεταφοράς προσωπικού με την τεχνολογία και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου πολυτελούς SUV οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η «Εκδίκηση», όπως ονόμασαν το νέο δημιούργημά τους, έχει αμάξωμα το οποίο παραπέμπει στο αντίστοιχο ενός οχήματος του στρατού, με επιβλητικό όγκο και χαρακτηριστική σχεδίαση.

Για τη μορφή του συνεργάστηκαν με τον κ. Milen Ivanov ο οποίος είναι γνωστός στις ΗΠΑ για τη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών arcade. Στο εσωτερικό του, αντιθέτως, επικρατεί αέρας πολυτέλειας, με καλής ποιότητας δέρμα, πολλές οθόνες τεχνολογίας OLED και θέσεις για έως και επτά επιβάτες.

Advertisement

Ο κινητήρας του Vengeance είναι ο ατμοσφαιρικός V8 χωρητικότητας 6,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 420 ίππους. Για όσους το επιθυμούν, η Rezvani διαθέτει το αυτοκίνητο και με την υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του η οποία αποδίδει 690 ίππους, δηλαδή με αυτόν που υπάρχει στην Escalade-V. Εκτός αυτών, το νέο μοντέλο διατίθεται και με τον τρίλιτρο πετρελαιοκινητήρα «Duramax» τής General Motors που αποδίδει 277 ίππους.

Advertisement

Η Rezvani προσφέρει το Vengeance τόσο σε «κανονική» έκδοση όσο και σε θωρακισμένη εκδοχή. Στην πρώτη, ο εξοπλισμός είναι πολύ καλός ακόμα και τα αυτοκινητικά ειωθότα των Ευρωπαίων. Έτσι, μεταξύ άλλων, υπάρχουν σύστημα πλοήγησης με δυνατότητα απεικόνισης επαυξημένης πραγματικότητας, Head-up Display, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας και πανοραμική γυάλινη οροφή.

Ωστόσο, στη θωρακισμένη εκδοχή του διαθέτει προστασία στο αμάξωμα από επίθεση με όπλα, αλεξίσφαιρα τζάμια, τη δυνατότητα πρόκλησης ηλεκτροπληξίας σε κάποιον που θα πιάσει τα εξωτερικά χερούλια για να προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα καθώς και αντιασφυξιογόνες μάσκες για τους επιβάτες, ώστε να προστατεύονται σε περίπτωση επίθεσης με αέριο.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στο κόστος απόκτησής του, η τιμή τού Vengeance ξεκινά από τα 250.000 δολάρια (περίπου 257.000 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία) και φτάνει ως και τα 600.000 δολάρια (περίπου 617.000 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία) για την κορυφαία εξοπλιστική και θωρακισμένη εκδοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Rezvani Hercules 6×6: “Ο Θεός των pick up”
Ο νέος 7θέσιος «Εκδικητής» της Rezvani
Rezvani Tank με κινητήρα Hellcat (+VIDEO)