Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο hypercar από την Rezvani

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο hypercar από την Rezvani

ΝΕΑ

Νέο hypercar από την Rezvani

ΝΕΑ

Η Rezvani, γνωστή για τις μετατροπές μεγάλων SUV και ανοιχτών ημιφορτηγών όπως το Hercules 6×6, στοχεύει να δείξει ότι δεν ξέχασε πώς να κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η Rezvani φτιάχνει ένα νέο σπορ αυτοκίνητο με το όνομα Beast, κινητήρα στο κέντρο και 1.000 ίππους.

Με ένα teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία από την Costa Mesa, στην Καλιφόρνια, αποκάλυψε μόνο το όνομα του αυτοκινήτου (The Beast) , χωρίς να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες. Αν αυτό σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί το πρώτο όχημα που κατασκεύασε ποτέ η εταιρεία ονομαζόταν επίσης «The Beast».

Το 2014, η Rezvani αποκάλυψε την παραλλαγή της για το Ariel Atom , στο οποίο πρόσθεσε αμάξωμα από ανθρακονήματα και ανέβασε την ισχύ του κινητήρα. Το ολοκαίνουργιο Beast του 2023, εν τω μεταξύ, θα έχει κινητήρα διπλού turbo, που είναι τοποθετημένος πίσω από τον οδηγό. Το μοτέρ λέγεται ότι θα αποδίδει 1.014 ίππους, το αμάξωμα θα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και θα έχει πόρτες με… ιδιαίτερο άνοιγμα.

Advertisement
Advertisement

Η Rezvani έχει στην γκάμα της μόνο τέσσερα μοντέλα, τα οποία είναι όλα SUV ή ανοιχτά φορτηγά και είναι τα: Tank και Tank Military Edition, (SUV με πολλές μετατροπές με κινητήρα Hemi V8, που αποδίδει έως και 1.014 ίππους) και τα Hercules και Hercules Military Edition (βασίζονται στο Jeep Gladiator, είναι εξάτροχα και κινούνται από ένα V8 που αποδίδει έως και 1.318 ίππους.

Όσοι θέλουν να μάθουν πώς το Rezvani Beast του 2023 θα αξιοποιεί τη δύναμή του, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι, όταν η εταιρεία αποκαλύψει πλήρως το αυτοκίνητο. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να καταθέσετε μια προκαταβολή 250 δολαρίων για να κλείσετε μια θέση στον κατάλογο των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Rezvani Hercules 6×6: “Ο Θεός των pick up”
Με 707 ίππους το Rezvani Tank X
Rezvani Tank με κινητήρα Hellcat (+VIDEO)

Advertisement