Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Tο Rezvani Tank τώρα και υβριδικό (+videο)

Ελλάδα 15:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο Rezvani Tank τώρα και υβριδικό (+videο)

Mobility

Tο Rezvani Tank τώρα και υβριδικό (+videο)

Mobility

Μια ιδιαίτερη περίπτωση αυτοκινήτου είναι και το Rezvani Tank, με το οποίο έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν και τώρα, η κατασκευάστρια το προσφέρει και ως υβριδικό.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που βασίζεται στο Jeep Wrangler, διατίθεται και σε υβριδική έκδοση γιατί μπορεί να είναι κανείς πολεμοχαρής και με οικολογική συνείδηση ταυτόχρονα.

Το Rezvani Tank που βασίζεται στο Jeep Wrangler, προσφέρεται τώρα με το υβριδικό σύστημα του Wrangler 4xe. Ο κινητήρας του «βασικού» Tank είναι ο V6 Pentastar των 3,6 λίτρων που αποδίδει 285 ίππους. Ωστόσο, η υβριδική εκδοχή που κοστίζει επιπλέον 7.800 ευρώ έχει τον turbo τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λίτρων του Wrangler 4xe, με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και μπαταρία 17 kWh.

Advertisement
Advertisement

Η υβριδική αυτή διάταξη αποδίδει 375 ίππους και 637 Nm, συνδυάζεται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, έχει κατ’ επιλογήν τετρακίνηση και μεγάλη αυτονομία. Η Rezvani ισχυρίζεται ότι το υβριδικό Tank εμφανίζει μέση κατανάλωση της τάξης των 5,8 λτ./100 χλμ και μπορεί να καλύψει έως και 32 χιλιόμετρα μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον για την εταιρεία έχει και το γεγονός πως η Rezvani προσφέρει την υβριδική έκδοση στην Military Edition που είναι σημαντικά βαρύτερη, λόγω της θωράκισης. Αξίζει να πούμε όμως πως αν επιμένει κανείς «παραδοσιακά» η Rezvani προσφέρει το μοντέλο της με τον κινητήρα Hellcat των 707 ίππων αλλά και με τον Demon των 1.000 ίππων.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rezvani Motors (@rezvanimotors)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Rezvani Hercules 6×6: Ζητείται πλούσιος και ιδιότυπος ιδιοκτήτης
Αλλαγές στο πιο κλασικό Jeep, το Wrangler
Το Jeep Wrangler 4xe κατακτά τις ΗΠΑ