ΝΕΑ

Nissan: Νέο sedan θα παρουσιάσουν οι Ιάπωνες στην Σανγκάη

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan: Νέο sedan θα παρουσιάσουν οι Ιάπωνες στην Σανγκάη

ΝΕΑ

Nissan: Νέο sedan θα παρουσιάσουν οι Ιάπωνες στην Σανγκάη

ΝΕΑ

Παγκόσμια πρεμιέρα στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στην Σανγκάη θα κάνει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο για τη Nissan, με την ιαπωνική εταιρία να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα νέο sedan που ενσωματώνει τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις της.

Advertisement
Advertisement

 

Το νέο μοντέλο της Nissan πέρα από την ενσωμάτωση των τελευταίων τάσεων που επικρατούν στα σχεδιαστήρια των Ιαπώνων θα προσφέρει και μια σειρά από τεχνολογίες που ενσωματώνουν το Nissan Intelligent Mobility “το όραμα της εταιρίας που θα αλλάξει τον τρόπο που τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και αποτελούν μέρος της κοινωνίας”, σύμφωνα και με την λιτή ανακοίνωση που δημοσίευσε η Nissan.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με το νέο sedan η Nissan θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της κινέζικης έκθεσης και τα δύο ηλεκτρικά concept μοντέλα που ακούνε στα ονόματα IMs και IMQ. Το πλήρως ηλεκτρικό IMs concept (κεντρική φωτογραφία) έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην αμερικάνικη έκθεση NAIAS (North American International Auto Show) τον περασμένο Ιανουάριο, προτείνοντας στο κοινό μια νέα κατηγορία αυτοκινήτου, εκείνη του sedan με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την δυνατότητα αυτόνομη οδήγησης χωρίς καμία απασχόληση για τα χέρια του οδηγού του οχήματος.

Από την άλλη το crossover concept IMQ (φωτογραφία κειμένου), που το είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση της Γενεύης, είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία e-POWER των Ιαπώνων όπου ο ηλεκτροκινητήρας αποτελεί τον πρωταγωνιστή για την κίνηση του μοντέλου, ενώ ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης λειτουργεί αποκλειστικά για να παρέχει ρεύμα στο ηλεκτρικό μοτέρ και στις μπαταρίες. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο sedan της Nissan θα έχουμε λογικά στα χέρια μας πριν από την 18η Απριλίου, την ημέρα που ανοίγει και επίσημα τις πύλες της στο κοινό η έκθεση της Σανγκάης.