Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Καινούργιο παπί 125 κ.εκ. από την Motoway Καμπράνης

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καινούργιο παπί 125 κ.εκ. από την Motoway Καμπράνης

NEWSMOTO

Καινούργιο παπί 125 κ.εκ. από την Motoway Καμπράνης

NEWSMOTO

Η Motoway προσθέτει στην γκάμα της το νέο Asus 125 προσφέροντας ακόμα μια δυνατή λύση αστική μετακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε. έχει γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό της Ελλάδας με την αντιπροσώπευση της ιστορικής ιταλικής μάρκας Benelli στη χώρα μας. Πλέον, κάτω από την ομπρέλα του ομίλου βρίσκονται σημαντικές εταιρείες δικύκλων όπως η Keeway, η Super Soco και η Ecooter, ενώ οι δραστηριότητες επεκτείνονται και σε άλλους τομείς που αφορούν την κινητικότητα, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ.

Το νέο «τέκνο» της Motoway είναι η Asus, μια εταιρεία κατασκευής οχημάτων που η ίδια η Motoway δημιούργησε. Το πρώτο μοντέλο με το οποίο μας βάζει στον κόσμο της Asus η Motoway είναι ένα παπί με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σχεδιαστικά, ανθεκτικό και πολύ οικονομικό δίκυκλο το οποίο έχει στόχο να προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το Asus 125 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 124,9 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 9,4 ίππους και 10,5 Nm ροπής με καλές επιδόσεις και ομαλή λειτουργία. Εκτός από τις δυνατές επιταχύνσεις, η οικονομία σε καύσιμο είναι εξαιρετική (2,1 λ/100χλμ.), ενώ χαμηλό είναι και το κόστος συντήρησης χάρη στην εγγύηση της Motoway.

Advertisement
Advertisement

Στον εξοπλισμό του Asus συναντάμε σύστημα CBS συνδυασμένης πέδησης στα φρένα, LED φώτα, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών και χειρολαβές συνεπιβάτη. Το Asus 125 είναι διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς στην τιμή των 1.799 ευρώ. Μπορείτε να το αποκτήσετε με 30% προκαταβολή και 24 άτοκες δώσεις με 24μηνη εγγύηση της Motoway.