Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Opel αποκαλύπτει τα “ηλεκτρικά” της σχέδια για τα επόμενα δύο χρόνια

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Opel αποκαλύπτει τα “ηλεκτρικά” της σχέδια για τα επόμενα δύο χρόνια

ΝΕΑ

Η Opel αποκαλύπτει τα “ηλεκτρικά” της σχέδια για τα επόμενα δύο χρόνια

ΝΕΑ

Πολύ σημαντική χρονιά είναι το 2019 για την Opel, η οποία θα γιορτάσει τα 120 χρόνια από την ίδρυση της. Η εταιρία μας αποκαλύπτει τα σχέδια “ηλεκτρικοποίησης” των νέων της μοντέλων για τα επόμενα δύο χρόνια, στα οποία περιλαμβάνονται και τα επαγγελματικά της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, η Opel αναφέρει πως η ηλεκτρική έκδοση του νέου Corsa αλλά και η plug-in υβριδική έκδοση του Grandland X θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από το κοινό μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019

“Η Opel ηλεκτροποιείται!” μας πληροφορεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Michael Lohscheller και προσθέτει: “Κάναμε αυτή την ανακοίνωση κατά την παρουσίαση του στρατηγικού μας σχεδίου PACE! και τώρα την κάνουμε πραγματικότητα/”

Όσον άφορα στην ηλεκτρική έκδοση του νέου Corsa που θα κάνει το ντεμπούτο της του χρόνου ο Lohscheller εμφανίζεται καθησυχαστικός όσον αφορά στην τιμολόγησή του: “Το νέο Corsa θα κάνει την ηλεκτροκίνηση προσιτή για πολλούς πελάτες, θα είναι ένα πραγματικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τον λαό”

Advertisement
Advertisement

Michael Lohscheller

Για εκείνους που θέλουν περισσότερους χώρους αλλά και αυξημένες δυνατότητες κινησης στο χώμα η Opel θα προσφέρει το Plug-in υβριδικό Grandland X, το οποίο θα κατασκευάζεται στο γερμανικό εργοστάσιο Eisenach από την επόμενη χρονιά. Η ισχύς του υβριδικού συστήματος αναμένεται κοντά στους 300 ίππους και θα μοιράζεται και στους τέσσερις τροχούς.

Τέλος, το νέο Vivaro θα είναι επίσης διαθέσιμο ως ηλεκτρικό, κάτι όμως που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2020, την χρονιά που θα κυκλοφορήσει και η πλήρως ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς του Mokka.

Advertisement

Η Opel φυσικά έχει ξεκινήσει ήη τους εορτασμούς για τα 120 χρόνια της με την παρουσίαση και διάθεση των επετειακών εκδόσεων “120 Edition” των μοντέλων της.