Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GT Coupe Plug-in Hybrid στο Μόναχο

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-AMG GT Coupe Plug-in Hybrid στο Μόναχο

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GT Coupe Plug-in Hybrid στο Μόναχο

ΝΕΑ

Η παρουσία της Mercedes-Benz στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου επιφυλάσσει και μια έκπληξη στους επισκέπτες της.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με τη MercedesBenz, το ενδιαφέρον από τη συμμετοχή της στην εφετινή έκθεση αυτοκινήτου της βαυαρικής πρωτεύουσας επικεντρώθηκε στο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο της CLAClass.

Όμως, πέραν αυτού, στο περίπτερό της υπάρχει και ένα ακόμα πρωτότυπο το οποίο αφορά στην καινούργια MercedesAMG GT Coupe (φωτογραφίες) η οποία παρουσιάστηκε στις 19 Αυγούστου (τρέχοντος έτους).

To συγκεκριμένο όχημα που βρίσκεται στον χώρο της MercedesBenz έχει επιμελώς καλυμμένο το αμάξωμά του με διχρωμία ώστε να μην αποκαλύπτεται εξαρχής η τεχνολογική φύση του.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τη Plug-in Hybrid έκδοση του νέου supercar της Mercedes-AMG η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα εντός των προσεχών μηνών. Αυτή θα έχει το PHEV σύστημα που υπάρχει στην GT 63 S E Performance, το πεντάθυρο μοντέλο.

Αυτό αποτελείται από τον τετράλιτρο V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες. Ο θερμικός, αποδίδει 639 ίππους/5.500-6.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 900 Nm.

Advertisement

O πρώτος ηλεκτροκινητήρας, αυτός που εμπλέκεται στη μετάδοση της κίνησης, αποδίδει 204 ίππους και μέγιστη ροπή 320 Nm. O δεύτερος, που λειτουργεί ως γεννήτρια, αποδίδει 14 ίππους.

Advertisement

Στην MercedesAMG GT 63 S E Performance η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του Plug-in Hybrid συστήματος φτάνει τους 843 ίππους και η μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή τα 1.470 Nm.

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό πόση θα είναι η απόδοση του συστήματος στην GT Coupe, ούτε και η ενεργειακή χωρητικότητα των μπαταριών που θα διαθέτει το σύστημα σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG GT Coupe (+video)
Συγκριτική δοκιμή: Mercedes-AMG SL 63 vs Porsche 911 Turbo Cabriolet
Δείτε πως φτιάχνεται στο χέρι ένας κινητήρας AMG (+video)

Advertisement