Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Irmscher βελτίωσε ένα… Fiat 500e

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Irmscher βελτίωσε ένα… Fiat 500e

ΝΕΑ

Η Irmscher βελτίωσε ένα… Fiat 500e

ΝΕΑ

Η Irmscher ασχολήθηκε πάνω στο ηλεκτρικό Fiat 500, προσφέροντας ένα πιο δυναμικό look εξωτερικά και μια πιο premium αίσθηση στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που η Irmscher ασχολείται με το να βελτιώνει τα μοντέλα της Opel, πρόσφατα μπήκε στο στόχαστρο του βελτιωτή το ηλεκτρικό Fiat 500. Βέβαια, αυτό το εγχείρημα δεν είναι κάτι που μας αφήνει έκπληκτους, μιας και η Opel με τη Fiat βρίσκονται στον ίδιο όμιλο, τον Stellantis.

Μπορεί η Abarth να έχει επιβεβαιώσει τη hot λιλιπούτεια εκδοχή, ωστόσο η Irmscher ήθελε να παρουσιάσει κάτι άμεσο και αρκετά πιο… επιθετικό. Έτσι, οι κάτοχοι του 500e έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν ένα πιο επιβλητικό ύφος στο μικρό ιταλικό αυτοκίνητο.

Η Irmscher τοποθετεί μια τετράδα από ιδιαίτερες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε μαύρη ή ασημί απόχρωση. Τα νέα «παπουτσάκια» του 500e συνδυάζονται και με νέες αναρτήσεις που φέρνουν το αμάξωμα πιο χαμηλά στο έδαφος. Την εξωτερική αισθητική αναβάθμιση ολοκληρώνουν μικρές κόκκινες και μαύρες πινελιές, καθώς και η υπογραφή της Irmscher.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό διατίθεται ένα δερμάτινο σαλόνι με ιδιαίτερες σχεδιαστικές τεχνοτροπίες τόσο στα καθίσματα όσο και στο ταμπλό, στο τιμόνι και στις πόρτες. Για το χρωματισμό επιλέχτηκε καφέ ή κόκκινο, δίνοντας -σύμφωνα με την εταιρεία- ένα πιο premium χαρακτήρα.

Advertisement

Κάτω από το καπό δεν ανακοινώθηκε καμία αναβάθμιση, κρατώντας τον ηλεκτροκινητήρα με δύο αποδόσεις (95 ή 118 ίππων). Η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 150 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aντεπίθεση με δέκα νέα μοντέλα από τη Fiat
Δοκιμή: Fiat 500e 3+1 Icon
Δοκιμή: Fiat 500e RED + 500 Iride

Advertisement