Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ηλεκτρικό Abarth 500 μέσα στο 2023

Ελλάδα 7:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται ηλεκτρικό Abarth 500 μέσα στο 2023

ΝΕΑ

Έρχεται ηλεκτρικό Abarth 500 μέσα στο 2023

ΝΕΑ

Μετά την απήχηση του ηλεκτρικού Fiat 500 αναμενόμενη ήταν και η «καυτή» εκδοχή του από την Abarth.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό «πεντακοσαράκι» όχι μόνο άρεσε, αλλά απέσπασε και αρκετά βραβεία διεθνώς, ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της χρονιάς σε αρκετές χώρες που λανσαρίστηκε.

Είναι κομψό, γρήγορο και με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που βοηθά και στην ικανοποιητική αυτονομία του. Τι θα μπορούσε να ακολουθήσει; Τι άλλο πέρα από μία …special έκδοση από την Abarth, με υψηλές επιδόσεις και παραφουσκωμένη εμφάνιση.

Τα δεδομένα μας μέχρι στιγμής πέρα από την σίγουρη έλευση του μικρού Abarth είναι ελάχιστα. Αυτό που μπορούμε να πούμε ωστόσο με βεβαιότητα είναι πως πρόκειται για μία εντελώς ξεχωριστή περίπτωση σε σχέση με αυτή του ηλεκτρικού Fiat 500, καθώς οι Ιταλοί θεωρούν πως απευθύνεται σε εντελώς διαφορετικό αγοραστικό κοινό μεταξύ των δύο περιπτώσεων.

Advertisement
Advertisement

Το μικρό Abarth αναμένεται να προσφέρει ελκυστικό τεχνητό ήχο (θα υπάρχει και επιλογή οδήγησης χωρίς αυτόν), ενώ και από πλευράς επιδόσεων οι Ιταλοί θα δουλέψουν έτσι ώστε τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε λιγότερα από 7 δευτερόλεπτα. Αντίστοιχα και η τελική του ταχύτητα αναμένεται αυξημένη σε σχέση με το «απλό» 500 EV, γεγονός που θα κοστίσει από πλευράς αυτονομίας.

Το ηλεκτρικό Abarth 500 δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί, και μαζί του περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος του αλλά και τις ημερομηνίες που θα έχουμε την πρώτη μας επαφή. Εξάλλου το λογότυπο με σήμα το σκορπιό είναι αρκετά αγαπητό στη χώρα μας, κάτι που δύσκολα θα αλλάξει και με τα νέα… ηλεκτρικά δεδομένα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα πατίνι εμπνευσμένο από το… ηλεκτρικό 500ράκι (video)
«Κινούμαι Ηλεκτρικά» και με το Fiat 500 3+1
Fiat 500 X Yachting: Με αέρα καλοκαιριού (+video)

 

Advertisement