Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lamborghini Urus και η Carbon Pro

Ελλάδα 19:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Lamborghini Urus και η Carbon Pro

ΝΕΑ

H Lamborghini Urus και η Carbon Pro

ΝΕΑ

Συνήθως, οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί είναι αυτοί που βελτιώνουν τα αυτοκίνητα και ιδίως τα supercars. Πλέον, αυτό γίνεται και στο Ντουμπάι.

Advertisement
Advertisement

Οι ιδιοκτήτες πολυτελών οχημάτων, supercar και hypercar μοντέλων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι από τους καλύτερους πελάτες των αυτοκινητοβιομηχανιών αλλά και των εταιρειών βελτιώσεων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν χρειάζεται να απευθυνθούν είτε στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ αλλά να τηλεφωνήσουν ή να μεταβούν στο Ντουμπάι. Η εταιρεία Carbon Pro, η οποία έχει την έδρα της στο συγκεκριμένο εμιράτο.

Το τελευταίο δημιούργημα των ανθρώπων της εταιρείας είναι οι προσθήκες από ανθρακονήματα οι οποίες προορίζονται για τη Lamborghini Urus S και Urus Performante.

Advertisement
Advertisement

Αυτές έχουν σκοπό να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στο πολυτελές SUV επιδόσεων της Lamborghini, με σκοπό να την κάνουν να διαφέρει από τις υπόλοιπες που υπάρχουν στους δρόμους του Ντουμπάι.

Έτσι, όπως ανακοινώνει η Carbon Pro, έχει δημιουργήσει πρόσθετες επιφάνειες οι οποίες τοποθετούνται στο καπό και την οροφή στη μάσκα του οχήματος, στους θόλους των φτερών, στα μαρσπιέ και στους προφυλακτήρες.

Advertisement

Στον εμπρός (προφυλακτήρα), τοποθετείται πλαίσιο από ανθρακονήματα στο σημείο που βρίσκεται το ραντάρ του συστήματος ελέγχου για οχήματα και άλλους χρήστες του δρόμου και προειδοποίησης του οδηγού, όπως και splitter στο κάτω μέρος του.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, οι άνθρωποι της Carbon Pro δημιούργησαν και πρόσθετα στοιχεία που ενσωματώνονται στον προφυλακτήρα, πάνω και κάτω από τον εκεί αεροδυναμικό διαχύτη.

Τέλος, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν μεταξύ οκτώ διαφορετικών στυλ εμφάνισης των ανθρακονημάτων για το αυτοκίνητό τους, όπως και εάν θα είναι ματ ή όχι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lamborghini βάζει χειροκίνητα κιβώτια και στα ηλεκτρικά της
Απόβαση των… Lamborghini στην Ελλάδα
H Lamborghini Urus με σύστημα PHEV της Porsche