Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απόβαση των… Lamborghini στην Ελλάδα

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απόβαση των… Lamborghini στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Απόβαση των… Lamborghini στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ακόμα μία Lamborghini Urus Performante πάτησε σε ελληνικό έδαφος. Η συγκεκριμένη αποδίδει 666 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Πολύ δυναμική δείχνει πως είναι η παρουσία της Lamborghini στην ελληνική αγορά, γεγονός που αποτυπώνεται και από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Η δεκαετής οικονομική κρίση και η covid – εποχή αποτελούν παρελθόν, ενώ την ίδια ώρα οι ιδιοκτήτες που τα είχαν κρυμμένα σε γκαράζ έχουν αρχίσει να τα εμφανίζουν.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, σχεδόν 200 Lamborghini με ελληνικές και ξένες πινακίδες υπάρχουν ανάμεσά μας και όπως φαίνεται το νούμερο αυτό θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Η Urus είναι το SUV της ιταλικής φίρμας και από τότε που εμφανίστηκε έχει δώσει τρομερή ώθηση στις πωλήσεις ενώ αποτελεί και το Νο1 (από πλευράς ταξινομήσεων) στη γκάμα της Lamborghini. Στην Ελλάδα ήδη κυκλοφορούν αρκετές Urus, ενώ πρόσφατα ήρθε ακόμα μία που προορίζεται για πελάτη της εισαγωγικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Εντυπωσιακή…

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες του Newsauto, πρόκειται για μία ξεχωριστή Urus σε ένα ιδιαίτερο… πρασινο-κίτρινο χρώμα. Η συγκεκριμένη είναι στην έκδοση Performante η οποία εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο 4.0 λίτρων που αποδίδει 666 ίππους και βάζει… φωτιά στην άσφαλτο. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 306 χμ./ώρα.

Να σημειώσουμε πως η τιμή Lamborghini Urus στην Ελλάδα κυμαίνεται πάνω από τα 400.000 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με τα έξτρα που θα προσθέσει ο πελάτης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΠΙΣΗΣ:
Θα φτιάξει hypercar και η Peugeot;
Τα νέα της πιάτσας, 389…
Η BMW M5 Touring επιστρέφει πανίσχυρη! (+video)

 

Advertisement