Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lamborghini Urus με σύστημα PHEV της Porsche

Ελλάδα 23:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Lamborghini Urus με σύστημα PHEV της Porsche

ΝΕΑ

H Lamborghini Urus με σύστημα PHEV της Porsche

ΝΕΑ

Στη Lamborghini συνεχίζουν την εξέλιξη της νέας Urus η οποία πλέον θα είναι εξηλεκτρισμένη. Μάλιστα, το Plug-in Hybrid σύστημα που θα διαθέτει πιθανόν να προέρχεται από την Porsche.

Advertisement
Advertisement

H Urus ήταν ένα αντισυμβατικό μοντέλο για την ιστορία τής Lamborghini αλλά δεν θα μείνει πίσω αναφορικά με την προσαρμογή της στα σύγχρονα δεδομένα της Αυτοκίνησης.

Οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας εξελίσσουν ήδη τη νέα γενιά της η οποία θα διαθέτει κινητήρα με σύστημα υβριδικής διάταξης ώστε να μειωθεί η ποσότητα εκπεμπόμενου διοξειδίου του άνθρακα (πληροφοριακά, τώρα, η τυποποιημένη τιμή είναι 320 γραμ./χλμ.).

Advertisement
Advertisement

Καθότι η Lamborghini αποτελεί μέρος του Ομίλου Volkswagen, οι Ιταλοί έχουν πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες που διαθέτει αυτός. Μία εξ αυτών είναι και το Plug-in Hybrid σύστημα που έχει δημιουργήσει η Porsche, το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιηθεί στη νέα Urus.

Το γεγονός ότι θα υπάρχει η διάταξη αυτή στο ξεχωριστό SUV της ιταλικής εταιρείας δεν θα έχει αποτέλεσμα μόνο τη μείωση της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και της εκπομπής ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα αλλά και την αύξηση της μέγιστης ισχύος του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η απόδοση της Urus PHEV αναμένεται να ξεπεράσει τους 820 ίππους, όταν τώρα ο τετράλιτρος V8 κινητήρας της αποδίδει 666 ίππους.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι στην Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid το σύστημα αποδίδει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 680 ίππους ενώ στη Panamera Turbo S E-Hybrid αυτή φτάνει τους 699 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την Lamborghini Countach LPI 800-4
Δεν έχεις ξαναδεί τέτοια Lamborghini Urus
Ασύλληπτα λεφτά για μία υπερσπάνια Lamborghini

Advertisement