Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το Hyundai Santa Cruz (+video)

Ελλάδα 6:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το Hyundai Santa Cruz (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται το Hyundai Santa Cruz (+video)

ΝΕΑ

Το επερχομένο pick-up της Hyundai δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα συμβατικά ημιφορτηγά και θα ξεχωρίζει με «όπλα» του το design, την πρακτικότητα, τα αποδοτικά μοτέρ και την προηγμένη συνδεσιμότητα.

Advertisement
Advertisement

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου η Hyundai θα αποκαλύψει το νέο της pick-up με την κωδική ονομασία “Santa Cruz” και για… ορεκτικό δίνει στη δημοσιότητα ένα teaser video, με πρωταγωνιστή τον Διευθυντή Σχεδιασμού στο τμήμα design της Huyndai North America, Brad Arnold.

Όπως αναφέρει ο τελευταίος, το νέο Santa Cruz δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα συμβατικά ημιφορτηγά, καθώς θα υιοθετεί μια ριζοσπαστική σχεδιαστική γλώσσα και θα παντρεύει compact διαστάσεις με πλούσιο off-road ταλέντο.

Advertisement
Advertisement

Φιλοσοφικός πυρήνας του τμήματος σχεδιασμού ήταν η εξέλιξη ενός οχήματος που θα ξεχωρίζει μέσω των αντιθέσεών του, οι οποίες αφορούν σε μεγάλο βαθμό τις –άγνωστες προς το παρόν- αναλογίες του. Όπως μαρτυρούν οι κατά καιρούς teaser εικόνες, η μάσκα τύπου Tucson αναμένεται να γνωρίσει καθολική αποδοχή, καθώς θα προσδίδει στο Santa Cruz ένα ιδιαίτερα μοντέρνο λουκ. Ενδιαφέροντα στοιχεία, επίσης, συνιστούν τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα «σφυριού», η ευμεγέθης χαραγμένη ονομασία του στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας, αλλά και οι εντυπωσιακές ζάντες στο προφίλ.

Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν, αλλά η Hyundai αναφέρει πως το Santa Cruz θα ενσωματώνει ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες, καινοτόμα συστήματα συνδεσιμότητας και τετρακίνηση.

Advertisement

Το φουτουριστικό pick-up τέλος θα παράγεται στο Montogomery της Alabama, δίπλα στα Santa Fe και Tucson.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Αυτό είναι το EV6, το ηλεκτρικό Kia της νέας γενιάς
Με τολμηρή σχεδίαση το νέο Kia Niro
Δοκιμή: Νέο Kia Stonic 1.0T 120PS 7DCT 48V

 

 

Advertisement