Mobility

Με τολμηρή σχεδίαση το νέο Kia Niro

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με τολμηρή σχεδίαση το νέο Kia Niro

Mobility

Με τολμηρή σχεδίαση το νέο Kia Niro

Mobility

Η συντηρητική έως τώρα σχεδιαστική προσέγγιση του Kia Niro φαίνεται πως θα λάβει τέλος με την έλευση της νέας γενιάς του μοντέλου η οποία όμως θα διατηρήσει ακέραιο το πλεονέκτημα της πρακτικότητας και της χρηστικότητας

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα δεν δείχνει να έχει σταθεί εμπόδιο στην εμπορική πορεία του Kia Niro το οποίο στις αγορές που συμπαθούν τα ενός όγκου τύπου MPV οχήματα έχει μια παραπάνω από αξιόλογη δυναμική ειδικά στην αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του.

Ωστόσο η νέα γενιά του μοντέλου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση εξέλιξης δείχνει πως θα προσθέσει την αισθητική στα δυνατά της χαρτιά. Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων όμως ο κορεάτικος όμιλος με κάθε νέα του δημιουργία κάνει σαφές πως ακολουθεί πλέον μια άκρως τολμηρή και δημιουργική σχεδιαστική προσέγγιση τόσο για την Hyundai όσο και για την Kia οπότε το νέο Niro δεν θα αποτελεί εξαίρεση.

Kia Niro concept

Advertisement
Advertisement

Αρκετές συζητήσεις αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα αντλεί πολλά στοιχεία από το άκρως ενδιαφέρον πρωτότυπο HabaNiro που είχε παρουσιαστεί το 2019 στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο η αλλαγή στρατηγικής στην εμφάνιση δεν θα μεταβάλλει τον ευρύτερο χαρακτήρα του μοντέλου ο οποίος θα εξακολουθήσει να εστιάζει στην προσφορά ενός αυτοκινήτου με χρηστικά ταλέντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα έχει ακόμα μεγαλύτερο μεταξόνιο και πιο πλούσιους χώρους για τους επιβάτες ενώ θα υπάρχει μια σαφής ποιοτική και τεχνολογική αναβάθμιση.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να συνεχιστεί η προσφορά του Niro ως υβριδικού, plug-in υβριδικού και ηλεκτρικού μοντέλου. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της μπαταρίας αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω την αυτονομία ξεπερνώντας τα 500 χιλιόμετρα.

Kia Niro concept

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Render για το επόμενο Kia Sportage

Advertisement

H Kia ετοιμάζει τον αντίπαλο του Hummer

Kia: 7 νέα ηλεκτρικά έως το 2027

 

Advertisement