Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Νέα Bugatti μέσα στο 2024!

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Νέα Bugatti μέσα στο 2024!

ΝΕΑ

Επίσημο: Νέα Bugatti μέσα στο 2024!

ΝΕΑ

Το νέο υπεραυτοκίνητο θα είναι υβριδικό, αλλά ο θερμικός κινητήρας δεν θα είναι ο εμβληματικός W16, των προκατόχων του.

Advertisement
Advertisement

Μια νέα Bugatti, εκτός από είδηση, αποτελεί και ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο! Ίσως όχι τόσο σπάνιο, όσο ο… κομήτης του Χάλεϊ, αλλά η ιστορία επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Χωρίς να υπολογίζονται οι ειδικές εκδόσεις, η εταιρεία με έδρα το Molsheim έχει λανσάρει μόνο δύο μοντέλα στην εποχή του Ομίλου Volkswagen. Η Veyron παρουσιάστηκε το 2005 και η Chiron το 2016. Το 2024, λοιπόν, γίνεται χρονιά ορόσημο, καθώς το «καλό θα τριτώσει», με το λανσάρισμα ενός νέου εξωτικού αυτοκινήτου, όπως επιβεβαιώνεται επίσημα ακόμα και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μάτε Ρίματς.

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε μια πρώτο «αποκάλυψη», με απόλυτη μυστικότητα και κεκλεισμένων των θυρών, στα στελέχη της μάρκας, στο Βερολίνο!

Advertisement
Advertisement

Τι γνωρίζουμε, γι’ αυτό το συναρπαστικό project, πάνω στο οποίο η Bugatti εργάζεται από το 2021; Με βεβαιότητα μπορούμε να ξέρουμε ότι το νέο hypercar θα είναι υβριδικό, αλλά ότι ο θερμικός κινητήρας του, δεν θα είναι ο εμβληματικός W16 των 8,0 λίτρων.

Υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές, καθώς ορισμένοι ισχυρίζονται ότι θα είναι ένας ατμοσφαιρικός V16 8,3 λίτρων που αναπτύχθηκε από την Cosworth, ενώ άλλοι εικάζουν ότι θα είναι ένας μικρότερος κινητήρας, όπως ο V12 της Lamborghini Revuelto ή ο V8 του Ομίλου VW.

Η Bugatti θα προχωρήσει στη μεγάλη αποκάλυψη, μέχρι τα μέσα της χρονιάς, αλλά είναι βέβαιο ότι έως τότε θα περιμένουμε με ανυπομονησία την κάθε πληροφορία, για το νέο… υπερόπλο της!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μία και μοναδική Bugatti Chiron 57 ανήκει σε 70χρονη κυρία!
Τι αγοράζεις με ένα σετ ζαντολάστιχα της Bugatti Chiron;
Θέλεις Bugatti Chiron; Σκέψου τα service! (+video)