Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μία και μοναδική Bugatti Chiron 57 ανήκει σε 70χρονη κυρία!

Ελλάδα 1:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μία και μοναδική Bugatti Chiron 57 ανήκει σε 70χρονη κυρία!

ΝΕΑ

Η μία και μοναδική Bugatti Chiron 57 ανήκει σε 70χρονη κυρία!

ΝΕΑ

Το πάθος μιας κυρίας 70 ετών για τις Bugatti οδήγησε σε μια από τις ομορφότερες εκδόσεις της Chiron Super Sport.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ένα μόνο άτομο να επηρεάσει τόσο πολύ μια premium αυτοκινητοβιομηχανία ώστε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση σε ένα από τα μοντέλα της; Όσο κι αν σας φανεί περίεργο η απάντηση είναι ναι και έρχεται από την τρομερή ιστορία μιας 70χρονης γυναίκας και μιας Bugatti Type 57 SC Atlantic.

Η κυρία, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό, επισκέφτηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια το μουσείο Mullin Automotive και εκεί είδε για πρώτη φορά από κοντά την Bugatti Type 57 Atlantic του 1930. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και η 70χρονη φαντάστηκε ένα σύγχρονο μοντέλο της Bugatti με στοιχεία από αυτό το μοναδικό κλασικό αυτοκίνητο. Επικοινώνησε λοιπόν με την Bugatti και ζήτησε από τους τεχνικούς να ετοιμάσουν μια Chiron Super Sport εμπνευσμένη από την Type 57 Atlantic.

Advertisement
Advertisement

Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας και δοκιμών, η μία και μοναδική Bugatti Chiron 57 One on One ολοκληρώθηκε και πραγματικά είναι εκθαμβωτική. Επικεφαλής σχεδιασμού ήταν ο Γιάσκα Στράουμπ, ο οποίος έκανε μια τεράστια έρευνα για να μπορέσει να πετύχει το ίδιο ακριβώς χρώμα με το αυθεντικό μοντέλο.

Εκτός από το χρώμα, έγιναν μικρές αλλαγές στις γρίλιες μπροστά και στο κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα, είχαμε διχρωμία στις ζάντες, ενώ υπάρχει στο κάτω μέρος της αεροτομής ένα διάγραμμα της κλασικής Type 57. Στο εσωτερικό επιλέχθηκε δερμάτινη επένδυση σε καφέ απόχρωση με πολλά αλουμινένια στοιχεία και πλακέτες που θυμίζουν τη μοναδικότητα του αυτοκινήτου.

Advertisement

Η τιμή της ειδικής αυτής Bugatti 57 One on One δεν έγινε γνωστή, αλλά σίγουρα η 70χρονη κυρία ξόδεψε πολλά εκατομμύρια για να ζήσει το όνειρό της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Bugatti είναι για βαριά πορτοφόλια
Έχετε φανταστεί ένα SUV από τη Bugatti;
Τα παπούτσια της adidas που έχουν αέρα Bugatti