Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι αγοράζεις με ένα σετ ζαντολάστιχα της Bugatti Chiron;

Ελλάδα 16:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αγοράζεις με ένα σετ ζαντολάστιχα της Bugatti Chiron;

ΝΕΑ

Τι αγοράζεις με ένα σετ ζαντολάστιχα της Bugatti Chiron;

ΝΕΑ

Για όσους έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μία από τις 400 και κάτι ψιλά Bugatti Chiron που έχουν βγει στην παραγωγή, κάποια στιγμή τίθεται και το ερώτημα της αλλαγής των τροχών.

Advertisement
Advertisement

Με τα λεφτά που θα αγοράζατε ένα καλό premium SUV, μπορείτε να αλλάξετε τις ζάντες και τα λάστιχα μιας Bugatti.

Από τη μια τα ελαστικά είναι υποχρεωτικό να αλλάζουν κάθε 4.000 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι τα πανάκριβα ειδικά Michelin με τα οποία εφοδιάζεται αποκλειστικά το μοντέλο κοστίζουν κοντά στις 40 χιλιάδες ευρώ η τετράδα.

Αν επίσης θέλετε να βελτιώσετε και την εμφάνιση των τροχών υπάρχουν πολλές επιλογές. Μάλιστα υπάρχουν αρκετές εταιρίες που προσφέρουν custom ζάντες διαφορετικής σχεδίασης από της “μαμάς” με την αντίστοιχη επίδραση στην εικόνα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Μία νέα πρόταση για ζάντα της Chiron έκανε την εμφάνισή της στο Instagram από την εταιρία HRE. Παρουσιάστηκε σε μία λευκή Bugatti με το μαύρο χρώμα από τις ζάντες και τις μπλε δαγκάνες να δημιουργούν μία κορυφαία αισθητική εντύπωση.

Η ζάντα με την ονομασία P103 είναι φτιαγμένη με ειδικές μεθόδους, μπορεί να “φορέσει” τα πανάκριβα Michelin Pilot Sport 4 ενώ βγαίνει σε διαστάσεις από 19 έως 23 ίντσες.

Advertisement

Η ζάντα αυτή βγαίνει σε διάφορα χρώματα, από μαύρο σε άσπρο, ασημί και μπλέ και άλλα. Όσο για την τιμή της είναι περίπου στις 2,5 χιλιάδες ευρώ για κάθε μία από αυτές, χωρίς βέβαια τα ελαστικά.

Αν προσθέσουμε και αυτά φθάνουμε ή και ξεπερνάμε τις 50.000 ευρώ για μία αλλαγή ζαντολάστιχων της Bugatti. Τώρα βέβαια, για κάποιον που έχει ξοδέψει 3-4 εκατομμύρια για να αγοράσετε μία Chiron μάλλον αυτά είναι ψίχουλα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα γυαλιά της Bugatti πάνε μόνο με Chiron
Η Bugatti Chiron Profilee τίναξε τη μπάνκα!
Τρελό: Μία Bugatti Chiron ξεμένει στην Αφρική! (+video)