Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales: H εγγύηση των εξουσιοδοτημένων

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales: H εγγύηση των εξουσιοδοτημένων

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales: H εγγύηση των εξουσιοδοτημένων

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητό μας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε όλους τους τομείς.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητό μας είναι στην πράξη μέλος της οικογένειάς μας, μιας και μας συνοδεύει και μας διευκολύνει σε όλες τις φάσεις της ζωής μας, 24/7. Οπότε για να συνεχίζει να μας εξυπηρετεί ανά πάσα στιγμή και με τη δέουσα ασφάλεια πρέπει και να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Μια φροντίδα που μόνο το εξειδικευμένο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου του κατασκευαστή του μπορεί να παρέχει. Μέσω της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών του, με τη βοήθεια της υποδομής υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει και των γνήσιων ανταλλακτικών.

Επιλέγοντας για τη συντήρηση και το σέρβις του αυτοκινήτου σας ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο είστε βέβαιοι πως ασχολούνται μαζί του άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί, πως τοποθετούνται γνήσια ανταλλακτικά, πως εξασφαλίζεται η ενεργοποίηση των εργοστασιακών εγγυήσεων, καθώς και το ότι είστε καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενη βλάβη.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα αποφεύγετε τα τυχόν απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν σε κάποια ελεύθερα συνεργεία που κατά κανόνα δεν διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και οι τεχνικοί τους δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, ενώ αυξάνεται τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας μέσω ενός γνήσιου και ενημερωμένου βιβλίου συντήρησης.

Το After Sales στα εξουσιοδοτημένα σημεία δεν εξαντλείται μόνο στην συντήρηση του αυτοκινήτου αλλά περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για ότι έχει σχέση με αυτό -από την ασφάλιση και την οδική βοήθεια, μέχρι και το όχημα εξυπηρέτησης.

Advertisement

Σημαντικό για την περίοδο που ζούμε είναι και η δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις που προσφέρουν τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, καθώς και η πλήρης εναρμόνιση με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα λόγω Covid-19.

 

Advertisement