Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κορυφαία εμπειρία Τεχνικής Εξυπηρέτησης στη BMW Σφακιανάκης

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορυφαία εμπειρία Τεχνικής Εξυπηρέτησης στη BMW Σφακιανάκης

ΝΕΑ

Κορυφαία εμπειρία Τεχνικής Εξυπηρέτησης στη BMW Σφακιανάκης

ΝΕΑ

Για την BMW Σφακιανάκης η σύνδεση με τον πελάτη δεν σταματά μετά την πώληση ενός μοντέλου της γερμανικής μάρκας. Συνεχίζεται με παροχές, προσφορές και μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Advertisement
Advertisement

Στην BMW Σφακιανάκης έχουν δημιουργήσει με πάθος και αφοσίωση χώρους τεχνικής εξυπηρέτησης αφιερωμένους στους σύγχρονους, απαιτητικούς οδηγούς BMW, με στόχο τους οι λάτρεις της premium αυτοκίνησης να απολαμβάνουν αξιόπιστη τεχνική εξυπηρέτηση από τους εμπειρότερους και με την μακροβιότερη σχέση με την BMW πιστοποιημένους μηχανικούς. 

Στα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης της Σφακιανάκης, πρόσφατα προστέθηκε ένα νέο που βρίσκεται στο κατάστημα του Αμαρουσίου επί της Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού.

Μόλις αποκτήσατε μία καινούργια BMW ή το μοντέλο που ονειρευόσασταν πάντα και τώρα είναι πια κλασικό; Στην BMW Σφακιανάκης δεν έχει καμία σημασία σε ότι αφορά τη συντήρηση και το service της.

Advertisement
Advertisement

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της BMW Σφακιανάκης, επιλέγουν πάντα γνήσια ανταλλακτικά για να διασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι και στην παραμικρή του λεπτομέρεια 100% BMW. Από τα πακέτα συντήρησης του BMW Service Inclusive και τις ελκυστικές τιμές του BMW Value Service μέχρι το BMW Mobile Care, την Επέκταση Εγγύησης και το BMW Teleservice, η BMW Σφακιανάκης σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα κορυφαίων υπηρεσιών – για κάθε μοντέλο BMW και για όλες τις ανάγκες σας.

Πλέον μεγάλη έμφαση δίνουν στις Contactless υπηρεσίες και το πως μπορείτε να εξυπηρετηθείτε.

 

Advertisement

Κορυφαία η εφαρμογή «My BMW App». Με αυτήν θα διαπιστώσετε πόσο εύκολος είναι ο online απομακρυσμένος προγραμματισμός ενός ραντεβού για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, ενώ κατά τη διάκρκεια του service θα ενημερώνεστε συνεχώς από την εταιρία για την εξέλιξη των εργασιών. Ταυτόχρονα έχετε στη διάθεσή σας μια πλήρη γκάμα απομακρυσμένων υπηρεσιών όπως: Ξεκλείδωμα και κλείδωμα του αυτοκινήτου, ψηφιακό κλειδί για έως και 5 χρήστες, εξέλιξη φόρτισης της μπαταρίας για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα, εξαερισμό και θέρμανση κατά τη στάθμευση, καθώς και εντοπισμό του αυτοκινήτου στο πάρκινγκ με ενεργοποίηση των φώτων και της κόρνας. Φυσικά διαθέσιμες είναι και υπηρεσίες πλοήγησης.

Advertisement

BMW Online Appointment

Τα ραντεβού σας μπορούν να κλειστούν πιο βολικά από ποτέ. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία BMW Online Appointment για να προγραμματίσετε οποιαδήποτε στιγμή την επίσκεψή σας στο συνεργείο της BMW Σφακιανάκης με λίγα μόνο κλικ, μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω της εφαρμογής My BMW, ενώ έχετε στη διάθεσή σας και τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Digital Service Reception: Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανέπαφο check-in μέσα από το κινητό σας από την άνεση του σπιτιού σας και να αποφύγετε τον πιθανό πρωινό συνωστισμό.

Advertisement

Smart Video Communication: Κατά την πραγματοποίηση του service, ο υπάλληλος που επιβλέπει την πορεία των εργασιών καταγράφει ένα σύντομο βίντεο με το οποίο σας παρουσιάζει την τρέχουσα τεχνική κατάσταση του αυτοκινήτου και υποδεικνύει τις ενδεχόμενες επισκευές που πρέπει να γίνουν.

Υπηρεσία Pick Up & Delivery: Παραλαμβάνουν την BMW σας από το σημείο που θα υποδείξετε και σας το επιστρέφουν μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Τα BMW Service Σφακιανάκης στα οποία μπορεί η BMW σας να συντηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι τα:

  1. Service Αμαρουσίου: Ευρώπης 20,  151 24
  2. Service Αμαρουσίου 2: Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού 2 (Είσοδος Αμαρυσίας Αρτέμιδος 1) 151 23
  3. Service Περιστερίου: Λ.Κηφισού 36 & Παπακυριαζή 12133 Γέφυρα Ροσινιόλ

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 6300700

Περισσότερα για την BMW Σφακιανάκης μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/BMWsfakianakis/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Teaser για την BMW M3 Touring (+video)
Επίσημο teaser για την BMW iX1
Πρώτες εικόνες από τη BMW i7