Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan Λεμονάς After Sales

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan Λεμονάς After Sales

ΝΕΑ

Nissan Λεμονάς After Sales

ΝΕΑ

Επιβατικό ή επαγγελματικό; Για μετακινήσεις ή αναψυχή; Μέλος της οικογένειας και συνεργάτης στη δουλειά; Για ότι έχετε επιλέξει το Nissan σας έχετε σκοπό να το κρατήσετε για πολλά χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Nissan όπως η Nissan Λεμονάς θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Nissan σας σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.

Στη Nissan Λεμονάς γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και  μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι ότι θα σας υποστηρίξουν με τις πλέον αποτελεσματικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης αλλά και με την αξιοπιστία των γνήσιων ανταλλακτικών Nissan που παρέχουν, σύμφωνα πάντα με τις διαδικασίες και τα πρότυπα συνεργείου που είναι εγκεκριμένα από την εταιρία.

Όσο αφορά το After Sales, τη φροντίδα μετά την αγορά, η Nissan Λεμονάς κρατά με ακρίβεια τα πρότυπα της εταιρίας παρέχοντας Επέκταση Εγγύησης, το πρόγραμμα Nissan 3+, την υπηρεσία E-Ραντεβού, την παροχή Pick Up & Drop, γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ και φυσικά την Φροντίδα Αυτοκίνητου.

Advertisement
Advertisement

Επέκταση Εγγύησης Nissan 

Η Nissan και η Nissan Λεμονάς σας παρέχουν προγράμματα Επέκτασης Εγγύησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας προκειμένου να έχετε κάλυψη αντίστοιχη αυτής αρχικής  Εγγύησης Καινούργιου αυτοκινήτου. Η οποία κάλυψη μάλιστα να μπορεί να μεταβιβαστεί, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησης του Nissan σας.

Advertisement

Την Επέκταση Εγγύησης μπορείτε να την επιλέξετε είτε κατά την αγορά του καινούργιου σας αυτοκινήτου, οπότε και σας παρέχεται σε χαμηλότερη τιμή, είτε κατά την διάρκεια ισχύος της Εγγύησης Καινούργιου Αυτοκινήτου (3 χρόνια ή 100.000 χλμ για τα επιβατικά, 5 χρόνια ή 160.000 χλμ για τα επαγγελματικά και το Evalia). Υπάρχουν 4 διαφορετικές επιλογές για τα επιβατικά και 2 για τα επαγγελματικά και το Evalia που μπορείτε να κάνετε για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες και συγκεκριμένα:

Για τα επιβατικά:

  • Επέκταση Εγγύησης για 2 χρόνια / 20.000 χιλιόμετρα επιπλέον της αρχικής (Συνολικά Εγγύηση για 5 χρόνια / 120.000 χιλιόμετρα) ή
  • Επέκταση Εγγύησης για 2 χρόνια / 50.000 χιλιόμετρα επιπλέον της αρχικής (Συνολικά Εγγύηση για 5 χρόνια / 150.000 χιλιόμετρα) ή
  • Επέκταση Εγγύησης για 3 χρόνια / 20.000 χιλιόμετρα επιπλέον της αρχικής (Συνολικά Εγγύηση για 6 χρόνια / 120.000 χιλιόμετρα) ή
  • Επέκταση Εγγύησης για 3 χρόνια / 50.000 χιλιόμετρα επιπλέον της αρχικής (Συνολικά Εγγύηση για 6 χρόνια / 150.000 χιλιόμετρα).
Advertisement

Για τα επαγγελματικά και το Evalia:

  • Επέκταση Εγγύησης για 1 χρόνο / 40.000 χιλιόμετρα επιπλέον της αρχικής (Συνολικά Εγγύηση για 6 χρόνια / 200.000 χιλιόμετρα) ή
  • Επέκταση Εγγύησης για 1 χρόνο / 90.000 χιλιόμετρα επιπλέον της αρχικής (Συνολικά Εγγύηση για 6 χρόνια / 250.000 χιλιόμετρα).

Nissan 3+

Advertisement

Πρόκειται για μια ενέργεια της Nissan που επιβραβεύει τους κάτοχους οι οποίοι φροντίζουν για τη σωστή συντήρηση των αυτοκινήτων τους. Για τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan ηλικίας 3 έως 7 ετών που έχουν πλήρες αρχείο συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και απαραίτητα σφραγισμένο βιβλίο συντήρησης, υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης με τη μορφή έκπτωσης (σε ποσοστό μέχρι 75%) σε επιλεγμένα μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης. Ρωτήστε στην Nissan Λεμονάς για την κάλυψη που πιθανόν δικαιούστε.

Nissan E-Ραντεβού

Κλείστε Online το ραντεβού για το service του Nissan σας από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας και μέσα από τον υπολογιστή ή το smartphone σας. Με απλά βήματα, το ραντεβού για το service του Nissan σας, απέχει μόνο μερικά κλικ, λαμβάνοντας και έγκαιρη ενημέρωση για το αποτέλεσμα της σχετικής διαδικασίας.

Pick Up & Drop 

Η Nissan Λεμονάς προσφέρει την καινοτόμο υπηρεσία Pick Up & Drop, για το service του αυτοκινήτου σας. Σε συνεργασία με την Europ Assistance, σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραλάβει το αυτοκίνητό σας έμπειρος οδηγός, πιστοποιημένος covid-free, προκειμένου να το φέρει στο συνεργείο και φυσικά να σας το επιστρέψει στον χώρο σας, με το πέρας του service.

Γνήσια Ανταλλακτικά

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Nissan είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να εξασφαλίζεται η τέλεια εφαρμογή, η αξιοπιστία, η αντοχή και η ασφάλεια, καθώς και η υψηλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες και θα τα βρείτε όλα στη Nissan Λεμονάς. Που φυσικά έχει και πρόσβαση σε μία σειρά εργαλείων που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τα αυτοκίνητα Nissan, προκειμένου να εξασφαλίζεται η άψογη συντήρησή τους.

Περισσότερα για την Nissan Λεμονάς μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/nissanlemonas/

Στοιχεία επικοινωνίας:
1ο χλμ. Κορωπίου – Βάρης,
Κορωπί 194 00,
21 0602 6034

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Nissan παρουσιάζει έξυπνα τη νέα της τετρακίνηση (+video)
Τι μπορεί να κάνει η Nissan με το e-4ORCE; (video)
Η Nissan «τελειώνει» τους κινητήρες εσωτερικής καύσης