Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

After Sales VW Αφοί Φιλοσίδη

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

After Sales VW Αφοί Φιλοσίδη

ΝΕΑ

After Sales VW Αφοί Φιλοσίδη

ΝΕΑ

Έχοντας σαν μότο το: «Στόχος μας, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!» η εταιρία Αφοί Φιλοσίδη, έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πωλήσεων και 40 σε αυτόν του after sales.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τυχαίο, πως έρευνα συνολικής ικανοποίησης πελατών που διεξήχθει από ανεξάρτητη εταιρία έδωσε στο After Sales της VW Αφοί Φιλοσίδη 4,6 αστέρια για το 2020 & 2021.

Η διάκριση αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι μια και πρώτο μέλημα της Αφοί Φιλοσίδη είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Για την οποία φροντίζουν παροχές όπως δωρεάν όχημα αντικατάστασης, παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου εντός Αττικής, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, On Line ραντεβού, άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας, υπενθύμιση συντήρησης κ.λπ.

Οι υπηρεσίες After Sales μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

Advertisement
Advertisement

Το Direct Express, στη Λ. Αθηνών 374 για όλα τα μοντέλα Volkswagen.

Πρόκειται για εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας για γρήγορες μικροεπισκευές μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεών σας. Και όχι μόνο!

Advertisement

Online Ραντεβού Service

Συμπληρώνοντας μία διαδικτυακή φόρμα ορίζετε εσείς την ημερομηνία του service του Volkswagen σας. Έτσι αποφεύγετε το συνωστισμό, τις καθυστερήσεις και δεν χάνεται καθόλου από τον χαμένο πολύτιμο χρόνο σας.

Advertisement

Φανοβαφείο:

Για να διατηρήσετε την άψογη εμφάνιση, το τέλειο χρώμα και την ποιότητα Volkswagen η VW Αφοι Φιλοσίδη προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών φανοβαφείου. Η ομάδα της εταιρίας, ενεργεί πάντα με προσοχή και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την δική σας ασφάλεια. Η λεπτομερής διάγνωση, μαζί με την άμεση εκτέλεση των εργασιών εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα.

Advertisement

Γνήσια Ανταλλακτικά και αξεσουάρ

Αποφύγετε τις ζημιές, που μπορεί να προκληθούν στον κινητήρα από χρήση ανταλλακτικών, συνήθως χαμηλής ποιότητας, άλλων κατασκευαστών και περιποιηθείτε το Volkswagen σας με γνήσια ανταλλακτικά της γερμανικής εταιρίας. Από μπαταρίες, δισκόφρενα, κρύσταλλα, φώτα ως την γνήσια βαφή και τα αξεσουάρ η εταιρία Αφοί Φιλοσίδη τα έχει όλα διαθέσιμα.

Προσφορές

Τελευταίο, αλλά με την μεγαλύτερη σημασία κομμάτι των υπηρεσιών after sales οι προσφορές. Από τις εποχιακές (service με χαμηλές τιμές, έλεγχοι σημείων, προετοιμασία για χειμώνα καλοκαίρι ή διακοπές) μέχρι τις εκπτώσεις σε κάποια αναλώσιμα  ανταλλακτικά.

Όμως το σημαντικότερο στοιχείο στην επαφή με τον πελάτη είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Εδώ η εταιρία Αφοί Φιλοσίδη, φροντίζει με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της καθώς και ειδικό εξοπλισμό να διατηρήσει την ασφαλή κινητικότητα του πελάτη και εν δυνάμει να δημιουργήσει  μία σχέσης εμπιστοσύνης.

Περισσότερα για την VW Αφοί Φιλοσίδη μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/AFOIFILOSIDIVW/ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσφορές Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη
Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη: Επέτειος ενός χρόνου με προσφορές
Η Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη σε νέες εγκαταστάσεις