Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo Σφακιανάκης After Sales- Με διάρκεια στο χρόνο

Ελλάδα 13:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo Σφακιανάκης After Sales- Με διάρκεια στο χρόνο

ΝΕΑ

Volvo Σφακιανάκης After Sales- Με διάρκεια στο χρόνο

ΝΕΑ

Για να επιλέξετε ένα Volvo σημαίνει πως αγαπάτε την τεχνολογία την ασφάλεια και το κύρος που εξασφαλίζουν τα σουηδικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα της Volvo είναι συνώνυμο πέρα από την ασφάλεια και την υψηλή τεχνολογία και με την αντοχή στο χρόνο. Αυτό το γνωρίζουν καλά στην Volvo Σφακιανάκης και χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό και το σύγχρονο εξοπλισμό καταφέρνουν η σχέση με τους πελάτες τους να  διαρκεί στον χρόνο.

Πρόσφατα μάλιστα η ομάδα της Volvo Σφακιανάκης Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας την Ελλάδα κατέλαβε την 7η θέση στο Volvo Vista, τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για τεχνικούς Service.

O Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής αυτοκινήτων Volvo, με δύο σύγχρονες μονάδες τεχνικής εξυπηρέτησης σε Μαρούσι & Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζει τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και φροντίδας που αξίζουν σε κάθε μοντέλο της σουηδικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Προγράμματα και υπηρεσίες
Εναρμονισμένοι πάντα με τη φιλοσοφία της Volvo στην κατασκευή ποιοτικών αυτοκινήτων
 και στη φροντίδα των ανθρώπων που επιλέγουν τα προϊόντα της, η Volvo Σφακιανάκης, σας φροντίζει παρέχοντας προγράμματα και υπηρεσίες της Volvo όπως τα: «Εγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής», «Volvo Valet» και πολλά άλλα.


Εγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής

Εκμεταλλευόμενοι το πρόγραμμα της Volvo Cars, πληρώνετε μόνο μία φορά και ποτέ ξανά! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανταλλακτικά που αγοράζονται και τοποθετούνται στα συνεργεία της Volvo Σφακιανάκης, για όσες φορές τυχόν χρειαστεί αντικατάσταση λόγω εργοστασιακού ελαττώματος. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος του ανταλλακτικού και των εργατικών, για ανταλλακτικά, πλην των αναλώσιμων, που αγοράζει ο πελάτης μετά την έναρξη του προγράμματος.

Advertisement

Volvo Valet
Με το Volvo Valet, το service έρχεται σε εσάς. Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για service και να διαχειριστείτε την παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου σας απλά μέσα από το κινητό σας.

Advertisement

Volvo Cars App
Μια εμπειρία πολυτελείας στα χέρια κάθε οδηγού Volvo! Η συγκεκριμένη εφαρμογή συνδυάζει υπηρεσίες διασύνδεσης που εξοικονομούν χρόνο, Wi-Fi στο αυτοκίνητο και άλλες παροχές μέσω smartphone.

Οι After Sales υπηρεσίες της Volvo Σφακιανάκης παρέχονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 55 & Αγ. Θωμά, 2106100220) και στη Θεσσαλονίκη (Λ. Γεωργικής Σχολής 121, 2310474700).

Advertisement

Περισσότερα για την Volvo Σφακιανάκης μπορείτε να βρείτε:

Στο website https://www.volvo-sfakianakis.gr/ ή

Στα Social Media κανάλια της εταιρείας https://www.facebook.com/VOLVOSfakianakis/ & https://www.instagram.com/volvosfakianakis/