Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda After Sales Κοιλάκος

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda After Sales Κοιλάκος

ΝΕΑ

Skoda After Sales Κοιλάκος

ΝΕΑ

Όποιο Skoda και αν αγοράσατε, συμβατικό, εξηλεκτρισμένο ή ηλεκτρικό οι κορυφαίες υπηρεσίες της Skoda Κοιλάκος  είναι δεδομένες.

Advertisement
Advertisement

Όποιο από τα μοντέλα της Skoda και αν επιλέξατε, πρέπει να σκέφτεστε και την σωστή συντήρησή του. Χάρη σε αυτήν θα κρατήσετε το αυτοκίνητό σας σε εξαιρετική κατάσταση για πολλά χρόνια και θα γίνει σύντροφό σας ή ένα μέλος της οικογένειά σας. Από την άλλη πλευρά αν δεν είστε τύπος των…σχέσεων, μία σωστή συντήρηση, θα ενισχύσει την τιμή μεταπώλησης του.

Ποιον θα εμπιστευτείτε για τα service του; Κάποιον άγνωστο ή κάποιο επίσημο service; Είναι πολύ λογικό να προτιμήσει κανείς μία εταιρία η οποία έχει πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου ώστε το προσωπικό της να είναι έμπειρο και να μπορεί να δίνει λύσεις. Μια εταιρία όπως είναι για παράδειγμα η Skoda Κοιλάκος . Που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1980 και όλα αυτά τα χρόνια, στόχος της είναι η ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών στους πελάτες της και η δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλες οι υγιείς εταιρίες η Skoda Κοιλάκος  εξελίσσεται και προσθέτει νέες υπηρεσίες και προσφορές στους πελάτες της. Αυτές είναι διαμορφωμένες ειδικά για τους κατόχους Skoda λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ξεχωριστές ανάγκες και επιθυμίες τους και είναι απόλυτα μελετημένες ώστε να ταιριάζουν στο πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής.  Έτσι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Νέες Υπηρεσίες Service και Online Ραντεβού

Advertisement

Μία νέα πρόταση είναι το Ραντεβού Online (μέσω διαδικτύου). Προγραμματίστε όποτε εσείς θέλετε το ραντεβού για τον έλεγχο ή την επισκευή του αυτοκινήτου σας μπαίνοντας στο site της εταιρίας, συμπληρώνοντας την κατάλληλη  φόρμα και διαμορφώνοντας το πρόγραμμα όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Advertisement

Όσο για τις Νέες Υπηρεσίες, αυτές έχουν ως κοινό παρονομαστή την ασφάλεια, την κορυφαία εξυπηρέτηση και την ευκολία την οποία η Skoda και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της επιδιώκουν πάντα να προσφέρουν σε όλους τους πελάτες τους.

Υπηρεσίες Service Skoda Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας, στα χέρια των ειδικών

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της Skoda Κοιλάκος σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό εξοπλισμό εξασφαλίζουν και εγγυώνται τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Στην Skoda Κοιλάκος σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, καθώς και επισκευές φανοβαφείου. Επίσης οι πιστοποιημένοι τεχνικοί σύμβουλοι δίνουν λύση σε όλες τις ανάγκες του Skoda σας, ενώ σε περίπτωση μη υπαιτιότητας σε τυχόν ατύχημα η εταιρεία αναλαμβάνει την επισκευή και στη συνέχεια τη διαδικασία αποζημίωσης από την εμπλεκόμενη ασφαλιστική.

Advertisement

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για το φανοποιείο- βαφείο της Skoda Κοιλάκος , που είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα. Κάτι που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό εγγυάται τις εργοστασιακού επιπέδου επισκευές κάθε είδους -από τις γρατσουνιές σε οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου, τις τοπικές επισκευές και βαφές σε λακκούβες, καθώς και τις μικρο-γρατσουνιές μέχρι μεγάλης κλίμακας επισκευές και ολικές βαφές οχημάτων. Φυσικά ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος σε όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Όλα τα παραπάνω σε

  • Προνομιακές τιμές
  • Υψηλές προδιαγραφές
  • Ασφάλεια και λειτουργικότητα
  • 2 έτη εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία

Προκειμένου μάλιστα η συνεργασία σας με την Skoda Κοιλάκος να γίνει ακόμα καλύτερη η εταιρία χρησιμοποιεί τα Skoda Clever Packs. Ανάλογα με την ηλικία του οχήματός σας, τα Skoda Clever Packs διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

  • Skoda Clever Packs για οχήματα έως 4 ετών
  • Skoda Clever Packs για οχήματα 4 ετών και άνω

Κάθε πακέτο, εξασφαλίζει όφελος έως 40% σε ανταλλακτικά και εργασία.

 

Περισσότερα για την Skoda Κοιλάκος μπορείτε να δείτε εδώ: https://koilakos.gr/

Στοιχεία επικοινωνίας:
Λεωφ. Συγγρού 330, 17673 Καλλιθέα
Δευ-Παρ 9:30-20:30 / Σαβ 9:30-15:00
Ωράριο Service: Δευ-Παρ 8.00-17.00
Τηλέφωνο: 210 – 9015100

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Skoda θα έχει το δικό της φθηνό ηλεκτρικό
Μάθετε τη νέα Skoda Fabia σε 60 sec (video)
Skoda: Νέα γλώσσα σχεδίασης και καινούργιο SUV