Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot Γκάλλο Α.Ε με κορυφαίο After Sales

Ελλάδα 23:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot Γκάλλο Α.Ε με κορυφαίο After Sales

ΝΕΑ

Peugeot Γκάλλο Α.Ε με κορυφαίο After Sales

ΝΕΑ

Η Γκάλλο Α.Ε αποτελεί αναμφίβολα την αντιπροσωπεία Peugeot, που κάνει την διαφορά σε όλα τα επίπεδα, καθώς αναδείχθηκε πρώτη σε πωλήσεις επιβατικών της γαλλικής μάρκας και το 2021. Στο δύσκολο κομμάτι της επιλογής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τους πρώτους, που για την Peugeot είναι η Γκάλλο Α.Ε

Advertisement
Advertisement

H Γκάλλο Α.Ε ιδρύθηκε το 1993 και μέχρι σήμερα παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατόχους Peugeot. Υπηρεσίες που εκτείνονται από την αγορά, την συντήρηση, την επισκευή έως και την μεταπώληση του αυτοκινήτου τους. Ενδεικτικό για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της είναι πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (2019, 2020, 2021) βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων επιβατικών οχημάτων Peugeot.

Πελατοκεντρική φιλοσοφία

Στην Peugeot Γκάλλο Α.Ε. ο πελάτης έχει τον πρώτο ρόλο και αυτό οδήγησε στη δημιουργία των δύο κάθετων μονάδων σε Νέα Χαλκηδόνα (Τσούντα 72, Νέα Χαλκηδόνα) και Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 421, Αγία Παρασκευή) οι οποίες διαθέτουν έκθεση αυτοκινήτων, συνεργείο με χώρους ηλεκτρολογείου και εφαρμοστηρίου, φανοποιείο, βαφείο και αποθήκη γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Peugeot. Φυσικά σε όλες τις εγκαταστάσεις τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 καθώς και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Advertisement
Advertisement

Επίσης η Γκάλλο Α.Ε διαθέτει από το 2019 κέντρο μεταχειρισμένων οχημάτων ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ το ασφαλιστικό γραφείο της παρέχει λύσεις για την ασφάλιση όλων των αυτοκινήτων.

Στην Peugeot Γκάλλο η σχέση με τον πελάτη. όπως προαναφέραμε δεν τελειώνει με την αγορά του καινούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Είναι προσωπική και συνεχίζεται με υπηρεσίες μετά την αγορά για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση -σημειώστε τη δωρεάν παροχή σύγχρονου οχήματος εξυπηρέτησης χωρίς επιπλέον κόστος- και προγράμματα συντήρησης που εξασφαλίζουν πέρα από την ποιότητα και οικονομικά πλεονεκτήματα. Προγράμματα όπως τα:

Service Go (135 €)

Advertisement

Το Peugeot Service GO είναι ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους μοντέλων Peugeot ηλικίας από πέντε ετών και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 135 € (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Advertisement

Eco Expert (59 €)

Το «Peugeot Service EcoExpert» είναι ένα νέο  πρόγραμμα συντήρησης ιδιαίτερα χαμηλού κόστους,  που εξασφαλίζει στους ιδιοκτήτες παλαιότερων Peugeot τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα γρήγορο μεν αλλά ιδιάιτερα ουσιαστικό σέρβις του αυτοκινήτου τους. Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα ηλικίας 5+ ετών, το Peugeot Service EcoExpert προσφέρει αντικατάσταση λαδιών (10W40) και φίλτρου λαδιού, ροδέλα τάπας λαδιού καθώς και έναν Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων που περιλαμβάνει ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών καθώς και ελέγχους σε ελαστικά, φρένα, φώτα, καθαριστήρες, εξάτμιση, ανάρτηση, αμάξωμα, μπαταρία και κύκλωμα ψύξης καθώς και έλεγχο της στάθμης όλων των υγρών. Επίσης γίνεται και έλεγχος για τυχόν τεχνικές αναβαθμίσεις που αφορούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και οι οποίες γίνονται δωρεάν.

Advertisement

Δωρεάν Οδική Βοήθεια Peugeot

Η Peugeot φημίζεται για την ξεχωριστή After Sales φροντίδα που προσφέρει στους κατόχους των οχημάτων της και έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων της, παλιοί και νέοι, ανεξαρτήτως χρονολογίας ή μοντέλου, επωφελούνται από την Οδική βοήθεια Peugeot Assistance. Η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 και παρέχει βοήθεια στην ακινητοποίηση του οχήματος λόγω βλάβης ή ατυχήματος, αντικατάσταση ελαστικών, παροχή ρεύματος για εκκίνηση μπαταρίας ή ακόμη και την άμεση επισκευή βλάβης, όπου φυσικά αυτό είναι εφικτό. Η Peugeot Assistance ενεργοποιείται εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη φυσική σας παρουσία σε μία από τις εκθέσεις Peugeot.

Δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ

Αν ετοιμάζεστε να περάσετε το αυτοκίνητό σας από ΚΤΕΟ, τότε είναι σημαντικό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι προκειμένου να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τον έλεγχο καθώς και το επιπρόσθετο κόστος σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητος ο επανέλεγχος. Ο έλεγχος στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot Γκάλλο Α.Ε. περιλαμβάνουν 3 στάδια:

  • Μέτρηση καυσαερίων & φώτων
  • Ευθυγράμμιση, αμορτισέρ & φρένα
  • Έλεγχος στο ανυψωτικό μηχάνημα

1 χρόνος εγγύησης γνήσιων ανταλλακτικών & εργασιών

Η νέα αυτή σημαντική πρωτιά της Peugeot Γκάλλο αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών των ανθρώπων της για την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη της ξεχωριστά, καθώς και για την ανάπτυξη best-in-class υπηρεσιών που συνοδεύουν την αγορά νέου Peugeot. Υπηρεσιών όπως το χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησής του και η ασφάλειά του, ενώ αν κάποιος κάτοχος Peugeot τρακάρει και δεν ευθύνεται η επισκευή του αυτοκινήτου του γίνεται από τη Peugeot Γκάλλο Α.Ε. δωρεάν, ενώ στη συνέχεια η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την είσπραξη της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Peugeot Γκάλλο εδώ: https://www.facebook.com/peugeotgallo/https://www.instagram.com/peugeot_gallo/?hl=el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο PEUGEOT 308: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στην ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε