Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εμπιστευτείτε το ΜΙΝΙ σας στους ειδικούς της Σφακιανάκης Α.Ε.

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εμπιστευτείτε το ΜΙΝΙ σας στους ειδικούς της Σφακιανάκης Α.Ε.

ΝΕΑ

Εμπιστευτείτε το ΜΙΝΙ σας στους ειδικούς της Σφακιανάκης Α.Ε.

ΝΕΑ

Ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεται το MINI σας – ειδικός έλεγχος, τακτική συντήρηση ή γνήσια αξεσουάρ – στη Σφακιανάκης ΑΕ. εξασφαλίζουν πάντα την καλύτερη λύση για εσάς.

Advertisement
Advertisement

Οι ειδικοί του MINI Service στη Σφακιανάκης ΑΕ. προσφέρουν πάντα αξιόπιστη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και φροντίζουν το MINI σας με την αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών ΜΙΝΙ.

Με την αγορά ενός MINI αποκτά κανείς ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που φημίζεται για την οδική συμπεριφορά του. Για να μείνει έτσι για πολλά χιλιόμετρα θα πρέπει να εμπιστευτείτε την συντήρησή του, στα καλά και έμπειρα χέρια των ανθρώπων της MINI Σφακιανάκης.

Χάρη στην εκτενή τεχνογνωσία και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες διάγνωσης και προγραμματισμού, το MINI Service της Σφακιανάκης ΑΕ.  διασφαλίζει ότι το MINI σας θα είναι συνεχώς σε άριστη κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Στη Σφακιανάκης ΑΕ. έχουν δημιουργήσει σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης για σύγχρονους και απαιτητικούς οδηγούς με ιδιαίτερο και ασυμβίβαστο οδηγικό ταπεραμέντο. Εκτός από τα συνεργεία Αμαρουσίου και Περιστερίου, πλέον οι οδηγοί MINI έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το νέο συνεργείο που βρίσκεται στο κατάστημα του Αμαρουσίου επί της Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού.

Σε όλα τα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης της ΜΙΝΙ Σφακιανάκης μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από ανέπαφες υπηρεσίες όπως:

Online Appointment: μπορείτε να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας οποιαδήποτε στιγμή απλά με ένα click μέσω του MINI Mobile App ή του website της Σφακιανάκης ΑΕ.

Advertisement

Digital Service Reception: μέσα από το κινητό σας από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανέπαφο check-in και να αποφύγετε τον πιθανό πρωινό συνωστισμό.

Smart Video Communication: Κατά την πραγματοποίηση του service, ο υπάλληλος που επιβλέπει την πορεία των εργασιών καταγράφει ένα σύντομο βίντεο με το οποίο θα παρουσιάζει την τρέχουσα τεχνική κατάσταση του αυτοκινήτου και υποδεικνύει τις ενδεχόμενες επισκευές που πρέπει να γίνουν.

Advertisement

Υπηρεσία Pick Up & Delivery: στη Σφακιανάκης ΑΕ. παραλαμβάνουν το MINI σας από το σημείο που θα υποδείξετε και σας το επιστρέφουν μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Μέσω των προγραμμάτων MINI Service Inclusive και MINI Value Service, οι τεχνικοί της MINI Σφακιανάκης προσφέρουν τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη συντήρηση του ΜΙΝΙ σας.

Advertisement

Το Service Inclusive συνδυάζει όλες τις σημαντικές υπηρεσίες συντήρησης της MINI σε ένα ιδιαίτερα πρακτικό πακέτο ενώ το πακέτο Service Inclusive Plus δίνει προτεραιότητα στις σημαντικότερες επισκευές αναλώσιμων εξαρτημάτων. Επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο και με μια εφ’ άπαξ χρέωση καλύπτονται εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων εξαρτημάτων για έως και 10 χρόνια ή έως και 200.000 χλμ (όποιο από τα δύο συμπληρωθεί πρώτο).

Επιπλέον με το πρόγραμμα Value Service της MINI για αυτοκίνητα 5 ετών και πάνω, απολαμβάνετε υψηλή τεχνογνωσία, εγγυημένη ποιότητα service και γνήσια ανταλλακτικά MINI σε οικονομικά πακέτα από €50.

Όμως τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ:  Στην ΜΙΝΙ Σφακιανάκης, με τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης απολαμβάνετε τη δυνατότητα δωρεάν ανανέωσης της υπηρεσίας Mobile Care για ένα χρόνο. Με το MINI Mobile Care και τη βοήθεια για περιστατικά ατυχημάτων δεν είστε ποτέ μόνος σας. Στην απίθανη περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το αυτοκίνητό σας ενώ είστε στο δρόμο, το MINI Mobile Care σας προσφέρει γρήγορη και επαγγελματικού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη απλώς με ένα τηλεφώνημα.

Μπορείτε να οδηγήσετε το ΜΙΝΙ σας στα συνεργεία της ΜΙΝΙ Σφακιανάκης στα Βόρεια Προάστεια Ευρώπης 20 και Λεωφόρος Κηφισίας 53 στο Μαρούσι και στο Περιστέρι, Λ.Κηφισού 36 & Παπακυριαζή.

Περισσότερα για την MINI Σφακιανάκης μπορείτε να βρείτε:

Στο website: mini-sfakianakis.gr

Στα social media κανάλια της εταιρείας https://www.facebook.com/MINIsfakianakis/ & https://www.instagram.com/minisfakianakis/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σφακιανάκης: Επιστροφή στην κερδοφορία
Κορυφαία εμπειρία Τεχνικής Εξυπηρέτησης στη BMW Σφακιανάκης
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Mini Countryman