Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Isuzu Λεμονάς After Sales

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Isuzu Λεμονάς After Sales

ΝΕΑ

Isuzu Λεμονάς After Sales

ΝΕΑ

Η επιλογή ενός ανοιχτού ημιφορτηγού Isuzu δεν είναι τυχαία. Η ιστορία της εταιρίας εξασφαλίζει, πως τα μοντέλα της είναι φτιαγμένα και για σκληρή δουλειά αλλά και για τον ελεύθερο χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Όπως η Isuzu έτσι και η Ι. ∆. Λεμονάς µον. ΕΠΕ (ιδρύθηκε το 1986) έχει σαν στόχο την ικανοποίηση των πελατών της και μετά την πώληση.

Με σκοπό της εταιρίας όχι μόνο την εμπορία αλλά και την υποστήριξη μετά την αγορά, το έμψυχο δυναμικό της και ο εξοπλισμός της έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, σε ένα χώρο 900 τετραγωνικών μέτρων. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός καθώς και το «ύφος» των εγκαταστάσεων είναι υπερσύγχρονα, µε έμφαση στην λειτουργικότητα, το άριστο περιβάλλον εργασίας και τα συστήματα ανακύκλωσης υλικών.

Απόδειξη για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι η βράβευση µε διάφορες τιμητικές διακρίσεις για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών της.

Advertisement
Advertisement

Πιστή στις δεσμεύσεις της η Isuzu Λεμονάς προσφέρει στους πελάτες της κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους και ωφελούν οικονομικά.

Όπως για παράδειγμα την υπηρεσία One Stop Shop Service με τεχνικούς ελέγχους καίριων σημείων του αυτοκινήτου, ενώ για εργασίες φανοποιείας και βαφής η Isuzu Λεμονάς  προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εργασιών και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Advertisement

Ταυτόχρονα o κύριος Ιωάννης Λεμονάς έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια για την αγορά στόλου αυτοκίνητων εξυπηρέτησης. Έτσι και προκειμένου να μην υπάρχει καμία ταλαιπωρία για κανέναν έχει τη δυνατότητα της δωρεάν παροχής αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη. Ακόμα και αν το αυτοκίνητό του έχει έρθει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για ένα απλό service.

Advertisement

Επιπρόσθετα παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα παραλαβής παράδοσης του αυτοκίνητου στο χώρο επιλογής του πελάτη, ενώ πριν την παράδοση το αυτοκίνητο πλένεται συνολικά, επίσης δωρεάν. 

Δωρεάν προσφέρεται και ο εποχικός έλεγχος (χειμώνας, καλοκαίρι) στα κρίσιμα σημεία µε πλήρη ενημέρωση, καθώς και η ενημέρωση μελλοντικών εργασιών που χρήζουν προσοχής.

Οι παραπάνω υπηρεσίες µε το Ευέλικτο Σύστημα Διαχείρισης Παραγωγικής Διαδικασίας που έχει αναπτύξει η εταιρεία χαμηλώνουν δραστικά το κόστος για τον πελάτη και αναβαθμίζουν τις συνολικά παρεχόμενες υπηρεσίες, προσθέτοντας υπεραξία σε κάθε επίσκεψη και εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση.

Advertisement

Επίσης η Isuzu Λεμονάς παρέχει:

  • Πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκίνητων µε ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, εγγύηση και πλήρη ποιοτικό έλεγχο.
  • Ασφαλίσεις: Η εταιρεία µε εντολή του πελάτη προβαίνει σε δωρεάν έρευνα αγοράς και ασφαλίζει το όχημα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς ενδιάμεσους.
  • ΚΤΕΟ-ΚΕΚ: μεταβιβάσεις- άρσεις παρακρατήσεων και κάθε άλλη διαδικασία.
  • Χρονομισθώσεις µε συμφέροντες όρους σε συνεργασία µε έγκριτες εταιρείες.

Υγραεριοκίνηση 

Μία υπηρεσία, που δεν παρέχεται συχνά είναι η μετατροπή διπλού καυσίμου. Η Isuzu Λεμονάς σε συνεργασία µε έγκριτες  εταιρίες εισαγωγής αντιστοίχων συστημάτων εκπαίδευσε μηχανικούς της που έλαβαν πιστοποίηση τεχνίτη αερίων καυσίμων (CNG και LPG).

Υγειονομικός Καθαρισμός Α/C

Η εταιρεία μετά την ενημέρωση για την αναγκαιότητα καθαρισμού του συστήματος ψύξης θέρμανσης και προβαίνει στον καθαρισμό του σε συμβολική τιμή, ενώ αναλαμβάνει τόσο επισκευές όσο και service.

Τμήμα Αξεσουάρ

Οι έμπειροι μηχανικοί της  Isuzu Λεμονάς φροντίζουν για τις τοποθετήσεις συναγερμών, ηλ/κων παραθύρων, GPS, αεροτομών, προβολέων XENON, αντηλιακών μεμβρανών, ειδικών αναρτήσεων, κοτσαδόρων  ζαντών, διαφόρων προστατευτικών (ποδιές, κλπ.) για κάθε ανάγκη αναβάθμισης και προστασίας του αυτοκινήτου σας.

Στοιχεία επικοινωνίας Isuzu Λεμονάς:
1ο χλμ. Λεωφόρος Ευελπίδων (πρώην Λ. Βάρης-Κορωπίου)
Κορωπί 194 00,
21 0602 6034

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Isuzu D-Max AT35 της Arctic Truck πάει παντού
Με σημαντικές αλλαγές το νέο Isuzu D-Max (video)
Έκδοση XTR για το Isuzu D-Max