Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι μας αποκαλύπτει ο Schwarzenegger;

Ελλάδα 3:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι μας αποκαλύπτει ο Schwarzenegger;

Men + Speed

Τι μας αποκαλύπτει ο Schwarzenegger;

Men + Speed

Το Hummer H1 ήταν πάντα από τα αυτοκίνητα που έκαιγαν πολύ καύσιμο… πάρα πολύ. Λόγω αυτού του γεγονότος, οι πωλήσεις του μειώθηκαν αρκετά στην πορεία. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Αυτό όμως δεν ισχύει σήμερα, αφού η Kreisel Electric δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρικό Hummer H1 στον κόσμο. Στο άνοιγμα του νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης της Kreisel Electric στην περιοχή Ράινμπαχ στην Αυστρία, ο Arnold Schwarzenegger παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό H1.

«Η Kreisel Electric έκανε ηλεκτρική την G-Class μου τον περασμένο χειμώνα. Και τώρα ένα Hummer. Αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, σύντομα θα μπορέσω να πετάξω εδώ από το Λος Άντζελες με ένα ηλεκτρικό αεροπλάνο. Αυτό το H1 της πήρε μόλις δύο μήνες για να το κατασκευάσει», δήλωσε ο Schwarzenegger.

Τροφοδοτείται από μπαταρίες υψηλής απόδοσης της Kreisel Electric που έχουν χωρητικότητα 100 kWh. Αυτή η ενέργεια μεταφέρεται σε δύο ηλεκτρικούς κινητήρες στον μπροστινό και στον πίσω άξονα. Είναι 483 ίππων και η τελική ταχύτητά του φτάνει τα βαθμολογείται στα 120 km/h. Σύμφωνα με την εν λόγω εταιρεία, μπορεί να ταξιδέψει 300km.

Advertisement
Advertisement

Schwarzenegger-h1-a640 Schwarzenegger-h1-b640