Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα το κινέζικο DFSK;

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα το κινέζικο DFSK;

ΝΕΑ

Πόσο θα πωλείται στην Ελλάδα το κινέζικο DFSK;

ΝΕΑ

Το πιο προσιτό SUV της νέας μάρκας εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.500 κ.εκ. και θα προφέρεται με 7 χρόνια εγγύηση…

Advertisement
Advertisement

Τους τελευταίους μήνες οι κινέζικες μάρκες έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελλάδα, ενώ τους επόμενους μήνες θα δούμε και νέες εταιρίες να δίνουν το παρών στη χώρα μας.

Μία από αυτές ονομάζεται DFSK και το όνομά της το μάθαμε πριν από λίγες ημέρες. Τη συγκεκριμένη φίρμα εισάγει ο Όμιλος Σπανός, που δείχνει διάθεση να ρίξει στην αγορά νέα προϊόντα. Την αρχή έκανε πριν από δύο χρόνια με την LEVC, τη μάρκα που φτιάχνει τα αγγλικά ταξί, η συνέχεια ήρθε με τη Seres και την YoYo και τώρα με την DFSK που ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά.

Τα μοντέλα της DFSK θα ξεκινήσει να τα διαθέτει στην αγορά ο Όμιλος Σπανός από τον ερχόμενο Ιούνιο. Αρχικά θα έρθουν τρία μοντέλα τα οποία θα αφορούν στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

Κάτω από 20.000 ευρώ

Advertisement
Advertisement

Το πιο μικρό αλλά και πιο προσιτό μοντέλο τη γκάμας θα είναι το DFSK 500, το μήκος του οποίου φτάνει τα 4,38 μέτρα. Το κινέζικο SUV εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.5 λίτρων το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο.

Προς το παρόν η εισαγωγική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τις τιμές των μοντέλων, αλλά όπως γνωρίζουμε το DSFK 500 θα πωλείται με τιμή κάτω από τα 20.000 ευρώ.

Πάει να χτυπήσει την MG

Στόχος της εταιρείας είναι να «χτυπήσει» την MG, που έχει στη γκάμα της το ZS που πωλείται λίγο κάτω από τα 19.000 ευρώ αλλά με μηχανικό κιβώτιο.

Advertisement

Να σημειώσουμε επίσης πως η DFSK θα προφέρει εργοστασιακή εγγύηση που φτάνει τα 7 χρόνια (150.000 χιλιόμετρα).