Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Σπορ στιλιστική ταυτότητα

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda ZR-V e:HEV: Σπορ στιλιστική ταυτότητα

ΝΕΑ

Honda ZR-V e:HEV: Σπορ στιλιστική ταυτότητα

ΝΕΑ

Η Honda ξεπέρασε τον εαυτό της στο νέο ZR-V παρουσιάζοντας ένα SUV με έντονο σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Honda, θέλοντας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του HR-V και του νέου CR-V αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο SUV που εμπνέει εμπιστοσύνη και αναβαθμίζει το αίσθημα ελευθερίας με γοητευτικό τρόπο. Κοιτάζοντας το νέο Honda ZR-V αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για ένα κομψό αυτοκίνητο το οποίο όμως έχει έντονα σπορ στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει στο δρόμο.

Στο μπροστινό μέρος του ZR-V κυριαρχεί η γυαλιστερή μαύρη μάσκα, η οποία αποτελείται από κάθετες ράβδους στις δύο εκδόσεις Elegance και Advance. Παράλληλα, στην έκδοση Sport έχουν μοναδικό φινίρισμα σε κυψελώδη σχήμα. Οι λεπτοί προβολείς τονίζονται από τον μπροστινό προφυλακτήρα και δίνουν μια ανάγλυφη εμφάνιση, με χαρακτηριστικές γραμμές.

Η ιδιαίτερα γοητευτική προσέγγιση συνεχίζεται στο πίσω μέρος του ZR-V, με μια γραμμή λεπτομέρειας να διατρέχει το αυτοκίνητο για να προσθέσει ευκρίνεια και πλάτος. Η εσωτερική υπογραφή των φωτιστικών σωμάτων είναι διατεταγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει στο ZR-V μια εύκολα αναγνωρίσιμη εμφάνιση, ακόμη και τη νύχτα.

Advertisement
Advertisement

Οι διαστάσεις του Honda ZR-V είναι ιδανικές με ύψος 1.620 χιλ., 1.840 χιλ. πλάτος και 4.568 χιλ. μήκος, με μεταξόνιο 2.657 χιλ. Όντας 50 χιλ. φαρδύτερο από το HR-V και 59 χιλ. χαμηλότερο από το CR-V, το όχημα είναι συμπαγές αλλά ευρύχωρο, προσφέροντας ισορροπία, ευρυχωρία και ευελιξία.

Το νέο Honda ZR-V είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού, Style, Elegance, Sport, Advance με την τιμή να ξεκινάει από τις 44.700 ευρώ.