Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στρολ: Σκέφτεται να γίνει… τενίστας;

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρολ: Σκέφτεται να γίνει… τενίστας;

FORMULA 1

Στρολ: Σκέφτεται να γίνει… τενίστας;

FORMULA 1

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Λανς Στρολ στις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος από το 2017. Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τον Καναδό στα κορτ!

Advertisement
Advertisement

Την αποκάλυψη έκανε ο Μπεν Άντερσον του The Race. Ο Βρετανός δημοσιογράφος δήλωσε ότι ο Λανς σκέφτεται να αφήσει την F1 σύντομα για να γίνει επαγγελματίας τενίστας!

Το τένις είναι το αγαπημένο σπορ του Στρολ πέρα από την F1. Και ο Καναδός έχει φιλίες με πολλούς πρώην αλλά και νυν παίκτες του σπορ. Βέβαια, άλλο το να παίζει κάποιος ερασιτεχνικά τένις -ακόμη και σε υψηλό επίπεδο- και άλλο να γίνει επαγγελματίας φιλοδοξώντας να τα βάλει με τους Τζόκοβιτς και Αλκαράθ αυτού του κόσμου. Εντούτοις, σύμφωνα πάντα με τον Άντερσον, ο Στρολ πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει!

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει και ο λόγος που έχει κάνει τον Στρολ να σκέφτεται την αλλαγή σπορ. Και σύμφωνα με τον Άντερσον αυτός ακούει στο όνομα Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός έχει επισκιάσει πλήρως τον Στρολ από την αρχή της χρονιάς τόσο σε κατατακτήριες όσο και στους αγώνες.

Ο Αλόνσο… πείθει τον Λανς!

Η διαφορά των δύο οδηγών είναι εμφανέστατη και κατά συνέπεια η αυτοπεποίθηση του Στρολ έχει δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα. Σε αντίθεση με την περίοδο Φέτελ στην Aston Martin -όταν και ο Στρολ κατάφερνε αρκετά συχνά να κερδίζει τον Γερμανό- η περίοδος Αλόνσο εξελίσσεται σε κόλαφο για τον Καναδό.

Advertisement

Έτσι, παρά το ότι η ομάδα ανήκει στον πατέρα του -και κατά συνέπεια δεν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο πατέρας να… απολύσει τον γιο- ο ίδιος ο Λανς σκέφτεται να διευκολύνει την κατάσταση. Εξάλλου με την Aston Martin να έχει συμφωνήσει με την Honda για το 2026, οι απαιτήσεις από όλους στην ομάδα θα εκτοξευτούν κατακόρυφα. Και η Aston Martin θα πρέπει να βρει το καλύτερο διαθέσιμο οδηγικό δίδυμο.

Βέβαια ο Στρολ είχε εντυπωσιάσει με το πείσμα του στην αρχή της σεζόν όταν επανήλθε ταχύτατα έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με ποδήλατο. Εντούτοις δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για πρόωρη απόσυρσή του. Η αρχή είχε γίνει πριν λίγες εβδομάδες με τον Ντέιβιντ Κροφτ του Sky Sports F1.

Advertisement

Μένει να φανεί, φυσικά, εάν όντως ο Στρολ θα αποφασίσει να κάνει μία τόσο ριζική αλλαγή στην καριέρα του στα επαγγελματικά σπορ. Όπως και το πώς θα τα πάει απέναντι στα μεγαθήρια του ATP tour όταν αφήσει το τιμόνι για την… ρακέτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1: Τα… κεφάλια μέσα! (+video)
Η «δίωξη» στον Φερστάπεν (+video)
Βασέρ: Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα

Advertisement