Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Formula 1: Τα… κεφάλια μέσα! (+video)

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula 1: Τα… κεφάλια μέσα! (+video)

FORMULA 1

Formula 1: Τα… κεφάλια μέσα! (+video)

FORMULA 1

Ο Αύγουστος είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας ονειρεμένος μήνας για τους οδηγούς της F1. Ωστόσο το διάλειμμα τελείωσε και ήρθε η ώρα για τους οδηγούς να βάλουν… τα κεφάλια μέσα!

Advertisement
Advertisement

Αυτή η εβδομάδα θα δει έπειτα από πολλές ημέρες αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα, ο 13ος αγώνας της σεζόν θα λάβει χώρα στο Zanvoort της Ολλανδίας.

Φυσικά, στο μεσοδιάστημα από το βελγικό στο ολλανδικό GP οι σταρ της F1 φρόντισαν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Και όπως θα περίμενε κανείς οι οδηγοί δεν έκατσαν σπίτια τους αλλά πήραν… βουνά και θάλασσες κατά το καλοκαιρινό διάλειμμα του πρωταθλήματος. Άλλοι προτίμησαν να χαλαρώσουν σε εξωτικούς προορισμούς ενώ άλλοι δεν είπαν όχι σε πιο extreme καταστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε, λοιπόν, πώς τα πέρασαν οι πρωταγωνιστές του τσίρκου της F1 μέσα από τις τελευταίες του καλοκαιρινές δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαξ Φερστάπεν

Ο Ολλανδός έκανε ένα διάλειμμα από… τις νίκες και τις poles στην αρχή με τον κολλητό του, Λάντο Νόρις και στη συνέχεια με μεγαλύτερες παρέες. Στο πλευρό του, φυσικά, η εντυπωσιακή Κέλι Πικέ.

Advertisement

Καθώς μιλάμε για έναν αυθεντικό petrolhead, ο Μαξ δεν σταμάτησε στο καλοκαιρινό διάλειμμα τους αγώνες σε προσομοιωτή. Δήλωσε, μάλιστα, ότι φιλοδοξεί σύντομα να κάνει και την δική του ομάδα αγώνων σε μικρότερες κατηγορίες!

Σαρλ Λεκλέρ

Advertisement

Ο οδηγός της Ferrari είχε ένα αρκετά ενδιαφέρον καλοκαιρινό διάλειμμα καθώς δημοσίευσε την πρώτη «επίσημη» σύνθεσή του στο πιάνο με τίτλο Mon23. Ξεκίνησε να ασχολείται με το πιάνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έκτοτε -όπως δηλώνει ο ίδιος- έχει ερωτευτεί το συγκεκριμένο μουσικό όργανο. Μπορείτε να ακούσετε τον Μονεγάσκο στο spotify!

Advertisement

Βέβαια ο Λεκλέρ φρόντισε επίσης να πάει και για τις απαραίτητες διακοπές του σε αρκετά μέρη μέσα στον Αύγουστο. Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Σαρλ στην Σαρδηνία.

Λιούις Χάμιλτον

Ο Λιούις έκανε… αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αρκετές ημέρες. Πέρασε χρόνο με την οικογένειά του αλλά και εξερευνώντας τα όρια σε άλλου είδους extreme sports!

Όπως και ο Λεκλέρ, ο Χάμιλτον έχει εκφράσει πολλές φορές το πάθος του για την μουσική. Μαθαίνει και εκείνος πιάνο ενώ δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθήσει -ή και να συμμετάσχει ίσως- σε διάφορες ηχογραφήσεις.

Φερνάντο Αλόνσο

Μπορείς να βγάλει τον Αλόνσο από την πίστα, αλλά όχι την πίστα από τον Αλόνσο! Ο πιο devoted οδηγός του grid πέρασε και πάλι ατελείωτες ώρες στην πίστα καρτ του, κάνοντας αυτό που αγαπάει.

Φανταζόμαστε ότι κάπου μέσα στα… doughnuts και τα οριακά περάσματά του θα βρήκε και λίγο χρόνο για κάποιον πιο εξωτικό προορισμό. Ελπίζουμε δηλαδή…

Πιέρ Γκασλί-Σέρτζιο Πέρεζ

Πιέρ αγόρι μου είπαμε έχουμε διακοπές! Μπορείς να ξεχάσεις για λίγο την προπόνηση. Ας υποθέσουμε ότι το παρακάτω video ανέβηκε για να ησυχάσει την… πολύπαθη Alpine.

Αντιθέτως ο Τσέκο Πέρεζ παρά την δύσκολη χρονιά που είχε μέχρι στιγμής αποφάσισε να ξεχάσει τα πάντα για λίγο. Το μόνο που τον απασχόλησε ήταν να βρει το ιδανικό κύμα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κροφτ: Το 2024 η τελευταία σεζόν του Στρολ!
Πωλείται η εμβληματική Ferrari F1 του Μίκαελ Σουμάχερ!
Πόσα δισεκατομμύρια αξίζει το τσίρκο της Formula 1;