Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ρικιάρντο: Πιθανή η επιστροφή του εντός του 2023!

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρικιάρντο: Πιθανή η επιστροφή του εντός του 2023!

FORMULA 1

Ρικιάρντο: Πιθανή η επιστροφή του εντός του 2023!

FORMULA 1

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έχει αναλάβει τον ρόλο του εφεδρικού οδηγού στη Red Bull για το 2023. Ωστόσο είναι εξαιρετικά πιθανό να τον δούμε στις πίστες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Όχι, όμως, με την ομάδα της Red Bull αλλά με εκείνην της AlphaTauri στην θέση του Νικ ντε Βρις. Αξιόπιστες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον Ρικιάνρντο να έχει ήδη μεταβεί στην Φαέντσα για την δοκιμή καθίσματος!

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας είναι απογοητευμένοι από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του Ντε Βρις. Ο Ολλανδός είχε εντυπωσιάσει πέρσι στο ιταλικό GP όταν αντικατέστησε εκτάκτως τον Άλμπον. Εντούτοις οι φετινές του εμφανίσεις δεν έχουν πείσει. Μέχρι στιγμής υστερεί σε ρυθμό του Τσουνόντα ενώ έχει εμπλακεί και σε πολλά ατυχήματα.

Advertisement
Advertisement

Το ναδίρ του Ολλανδού ήταν ασφαλώς στο GP του Αζερμπαϊτζάν. Η κακή εμφάνιση του στις κατατακτήριες δοκιμές έγινε κάκιστη στον αγώνα όταν ο Ντε Βρις ακούμπησε τον τοίχο στην εσωτερική της στροφής 5. Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ούτε στο Μαϊάμι παρά το ότι ο Ολλανδός τα πήγε καλύτερα στις κατατακτήριες. Δυστυχώς για εκείνον είχε επαφή με τον Νόρις στην εκκίνηση του αγώνα καταστρέφοντας τον αγώνα και των δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χέλμουτ Μάρκο έχει επιδώσει… τελεσίγραφο στον Ολλανδό για τα επόμενα τρία Grand Prix. Ο Ντε Βρις θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του σε Ίμολα, Μονακό και Βαρκελώνη εάν επιθυμεί να κρατήσει την θέση του! Εάν δεν τα καταφέρει τότε ο Ρικιάρντο θα πάρει την θέση του από το Kανδικό GP.

Advertisement

Αυτή η προσέγγιση στην διαχείριση των νέων οδηγών αποτελεί… σήμα κατατεθέν του Μάρκο αλλά και της Red Bull γενικότερα. Πλέον όλη η πίεση είναι στον Ντε Βρις ο οποίος θα πρέπει να αποδείξει άμεσα ότι αξίζει τη θέση του στην F1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Red Bull: Παραμένουν οι Βασέ και Μπάλμπο;
Ricciardo: Θα βρω τον τρόπο!
Νιούι: Είχε απορρίψει προσφορά ανταγωνίστριας ομάδας!

Advertisement