Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Σουμάχερ έχει καταστρέψει τα πάντα…

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Σουμάχερ έχει καταστρέψει τα πάντα…

FORMULA 1

O Σουμάχερ έχει καταστρέψει τα πάντα…

FORMULA 1

Αστραψαν και βρόντηξαν στην Hass για τον Mick Schumacher ο οποίος μοιάζει όλο και να απομακρύνεται από το grid του 2023…

Advertisement
Advertisement

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην οποίαν αγωνίζεται ο Mick, άφησε να εννοηθεί ότι ο Γερμανός δεν έχει πείσει ακόμη για το ότι αξίζει να παραμείνει και το 2023. “Περιμένουμε ακόμη. Θέλουμε ο Mick να μας φέρει περισσότερους βαθμούς και του δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο” δήλωσε ο Αμερικανός.

“Εάν θέλει να παραμείνει μαζί μας πρέπει να μας φέρει κι άλλους πόντους. Σε αυτό το σπορ είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχεις έναν rookie οδηγό. Γίνεται πολύ ακριβό” συμπλήρωσε. Ο Haas δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αρκετά ατυχήματα του Mick το 2022, καταστρέφοντας πολλά μονοθέσια: “Πιστεύω ότι είναι ταλαντούχος οδηγός. Αλλά κοστίζει μια περιουσία. Έχει καταστρέψει πολλά μονοθέσια και η ομάδα δεν διαθέτει τόσα χρήματα..” παρατήρησε ο Haas. “Εάν είσαι ο Verstappen και εκτός από τα ατυχήματα μας φέρνεις και βαθμούς τότε κάτι γίνεται. Αλλιώς είναι πολύ δύσκολο”.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Gene Haas είπε πως “εάν κερδίσει ο Mick τον επόμενο αγώνα τότε θα τον κρατήσουμε“. Προφανώς, κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί στο επερχόμενο GP των ΗΠΑ. Κατά συνέπεια θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Mick δεν αποτελεί μέρος των σχεδίων της Haas για το μέλλον.

Εξάλλου, η αμερικανική ομάδα έχει ανακοινώσει ότι θα διεξάγει συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Πέμπτης στο COTA. Είναι εξαιρετικά πιθανό πώς στη συνέντευξη αυτή θα ανακοινωθεί και το όνομα του οδηγού που θα πλαισιώσει τον Kevin Magnussen από το 2023. Το οποίο δεν πρόκειται μάλλον να είναι Mick.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alonso σε Alpine: Με έχετε καταστρέψει!
Verstappen: Μετά τη Γαλλία ήξερα ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα
Mario Andretti: Με τέρμα το γκάζι και στα 82! (+video)