Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Τρελές τιμές για το GP στο Vegas!

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Τρελές τιμές για το GP στο Vegas!

FORMULA 1

F1: Τρελές τιμές για το GP στο Vegas!

FORMULA 1

Το καλεντάρι του 2023 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Υπάρχουν, όμως, διαρροές για ορισμένα Grand Prix, όπως το παρθενικό στο Vegas και έχουν σχέση με τις τιμές των πακέτων φιλοξενίας.

Advertisement
Advertisement

Από την ημέρα της ανακοίνωσης του GP στο Las Vegas -το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου του 2023- δύο πράγματα είχαν γίνει αμέσως φανερά. Το ένα ήταν η επιθυμία της Liberty Media να αναδείξει τον συγκεκριμένο αγώνα ως τον πιο ξεχωριστό του προγράμματος. Το δεύτερο προέκυψε ως λογική συνέπεια του πρώτου. Για να παρακολουθήσει κάποιος το prime event του πρωταθλήματος θα έπρεπε να πληρώσει πολλά. Πάρα πολλά.

Έτσι, δεν εξεπλάγη κανείς όταν τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να κυκλοφορούν πληροφορίες για τα πακέτα φιλοξενίας του Vegas GP. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Sports Business Journal αναφέρει ότι η MGM Resorts σκοπεύει να αγοράσει εισιτήρια συνολικής αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων για το Vegas. Έπειτα, θα συνθέσει ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν διαμονή, μετάβαση στην πίστα και φυσικά το εισιτήριο του αγώνα για όλο το τριήμερο.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή ενός τέτοιου πακέτου; 100.000 δολάρια! Φυσικά, όσοι πάνε να δούνε τον αγώνα του Vegas δύσκολα θα αποφύγουν και μερικές στάσεις στα πολλά καζίνο της Strip. Οπότε, φανταζόμαστε ότι το συνολικό κόστος θα είναι σημαντικά υψηλότερο.

Το Μονακό διατηρεί τα πρωτεία

Η ζήτηση για ένα εισιτήριο F1 στις ΗΠΑ είναι πολύ μεγάλη. Αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο και το GP του Μαϊάμι. Πολλά ξενοδοχεία της περιοχής θα προσφέρουν και εκείνα πακέτα, τα οποία μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 120.000 δολάρια.

Advertisement

Σας φαίνονται πολλά; Απλώς να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτές οι τιμές ωχριούν ακόμα μπροστά σε εκείνες των πιο ακριβών πακέτων για το GP του Μονακό, τα οποία μπορεί να ξεπεράσουν και το ένα εκατομμύριο ευρώ! Υποθέτοντας, φυσικά, ότι κάποιος θέλει οπωσδήποτε να παρακολουθήσει το Grand Prix επάνω σε ένα από τα υπερπολυτελή γιοτ του port Hercules.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alonso: Πώς έβαλε φωτιά στη silly season της F1
FIA: Επικυρώθηκαν οι αλλαγές για το 2023 και η νέα φόρμουλα των PU για το 2026
Binotto: Κάθε ημέρα είναι δύσκολη αλλά η Ferrari είναι ενωμένη

Advertisement