Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Γαλλίας: Κόκκινο το FP2

Ελλάδα 18:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 GP Γαλλίας: Κόκκινο το FP2

FORMULA 1

F1 GP Γαλλίας: Κόκκινο το FP2

FORMULA 1

Οι Ferrari των Sainz-Leclerc βρέθηκαν στην κορυφή του FP2, μισό δευτερόλεπτο ταχύτερες από τον τρίτο Verstappen. Η F1-75 φαίνεται να αποκτά ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι της RB18. Εκτός ρυθμού ο Perez για την ώρα.

Advertisement
Advertisement

Οι Ferrari και Red Bull δεν εμφανίστηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο του FP2. Αυτό έφερε αρχικά τους Alonso-Ocon στην κορυφή της κατάταξης για να τους υποσκελίσουν λίγο αργότερα οι Russell και Magnussen. Όλες οι προσπάθειες με την medium γόμα.

Αρκετά γρήγορος ήταν και ο Mick Schumacher αρχικά ο οποίος είχε και μία έξοδο με πολλά χιλιόμετρα στην Beausset, χωρίς να έρθει σε επαφή με τις μπαριέρες.

Advertisement
Advertisement

Ο Leclerc στην πρώτη του γρήγορη προσπάθεια με τα medium πήρε τον ταχύτερο χρόνο, έξι δέκατα μπροστά από τον Russell. Η Ferrari έχει φέρει ένα αναθεωρημένο πάτωμα το οποίο για την ώρα φαίνεται να δουλεύει.

Ο Verstappen θα έπαιρνε κι εκείνος την πρωτοπορία με την πρώτη του γρήγορη προσπάθεια για μόλις 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η RB18 ταχύτερη στον πρώτο τομέα με τα medium, η F1-75 στον τρίτο. Τα δύο αυτοκίνητα ισοδύναμα στον δεύτερο τομέα.

Advertisement

Με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου ο Sainz ανέβηκε στην κορυφή χρησιμοποιώντας την soft γόμα με τον Leclerc δεύτερο. Ο Verstappen πέρασε κι εκείνος στα soft βελτιώνοντας τον χρόνο του αλλά όχι αρκετά ώστε να χωρίσει τις δύο F1-75.

Η RB18 εμφάνιζε έντονη υποστροφή στον πρώτο τομέα με τα soft. Οι Russell-Hamilton βρίσκονταν στις θέσεις 4 και 5 με είκοσι λεπτά να απομένουν. Η F1-75 φαίνεται να υπερτερεί της RB18 με τα soft σε ρυθμό qualifying.

Advertisement

Στο τελευταίο τέταρτο της διαδικασίας οι οδηγοί πέρασαν και πάλι στα medium για τις προσομοιώσεις αγώνα. Η κατάταξη στην κορυφή δεν άλλαξε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Γαλλίας: Προεπισκόπηση
Keanu Reeves: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Brawn GP
F1 GP Γαλλίας: Πρώτος ο Leclerc στο FP1- Ποινή 10 θέσεων για Sainz