Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Fiorano με μια Dino ο Sainz Jr. (+video)

Ελλάδα 11:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Fiorano με μια Dino ο Sainz Jr. (+video)

ΝΕΑ

Στο Fiorano με μια Dino ο Sainz Jr. (+video)

ΝΕΑ

Ο  οδηγός της Ferrari στην F1, Carlos Sainz Jr. θεωρεί πως έφτασε η ώρα να αντικαταστήσει το προσωπικό του VW Golf με μια 812 Competizione και στο πλαίσιο της παραγγελίας, πετάχτηκε μέχρι το Fiorano να κάνει μερικούς γύρους με μια Dino.

Advertisement
Advertisement

Ένα προνόμιο που απολαμβάνουν οι οδηγοί της F1 είναι και η χρήση των «εταιρικών» αυτοκινήτων που συνήθως έχουν άρρηκτη σχέση με την ομάδα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Carlos Sainz Jr., ο οποίος τώρα στα 27 του, αποφάσισε να αντικαταστήσει το VW Golf του που έχει από τα 19 του, με την «πρώτη του» Ferrari. Αυτή θα είναι μια 812 Competizione, για την παραγγελία της οποίας με τις προσωπικές προσθήκες στον εξοπλισμό της, ο Sainz Jr. επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της εταιρείας παράλληλα, του ετοίμασαν και μια έκπληξη για να τον βάλουν προφανώς πιο «ζεστά» στο κλίμα της ιδιοκτησίας μιας Ferrari. Από το τμήμα των κλασικών μοντέλων, του έφεραν στην πίστα δοκιμών της εταιρείας στο Fiorano, μια Dino για να κάνει μερικούς γύρους και να αποκτήσει μια πιο στενή σχέση με το παρελθόν της θρυλικής Ιταλικής εταιρείας. Το κομμάτι του video από την εμπειρία του αυτή, είναι και το πιο ενδιαφέρον μια και του κάνουν όλα εντύπωση σε ένα αυτοκίνητο που έχει τα διπλάσιά του χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ferrari SF90 Stradale ζωγραφίζει στο Fiorano (video)
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος, η Ferrari και… η κλήση για όριο ταχύτητας
Το Mansory Stallone GTS είναι Ferrari 812 GTS με αναβολικά

Advertisement

 

 

Advertisement