Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον και Φερστάπεν στους δέκα πιο εμπορικούς αθλητές!

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον και Φερστάπεν στους δέκα πιο εμπορικούς αθλητές!

FORMULA 1

Χάμιλτον και Φερστάπεν στους δέκα πιο εμπορικούς αθλητές!

FORMULA 1

Ως γνωστόν η δημοφιλία της F1 γνωρίζει πρωτοφανή άνθηση τα τελευταία τρία χρόνια. Και αυτό δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στα νούμερα τηλεθέασης ανά τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία τα οποία δείχνουν πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το προϊόν που παρέχουν η FOM και η FIA.

Εκτός από τις ασφυκτικά γεμάτες κερκίδες σε GP και τα ιλιγγιώδη νούμερα ακολούθων του σπορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως, πολλοί πρωταγωνιστές του σπορ βρίσκουν εαυτούς εντός μερικών πολύ σημαντικών λιστών. Μία από αυτές είναι και εκείνη των 50 πιο εμπορικών αθλητών στον κόσμο από την SportsPro Media,

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά στα χρονικά 4 οδηγοί του παρόντος grid μπήκαν στην λίστα αυτή. Δύο εξ αυτών, μάλιστα, είχαν θέσεις στην πρώτη δεκάδα!

Οι οδηγοί αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν. Ο Χάμιλτον είναι, σύμφωνα με τη λίστα, ο 7ος πιο εμπορικός αθλητής στον κόσμο, ενώ ο Φερστάπεν ο 10ος. Για τον Χάμιλτον η θέση αυτή δεν είναι καθόλου παράξενη. Εξάλλου ο Βρετανός είναι εδώ και πάνω από μία δεκαετία το εμπορικά «βαρύ χαρτί» της F1.

Advertisement

Ο Χάμιλτον ήταν για χρόνια ο μόνος πραγματικά δημοφιλής οδηγός της F1 στις ΗΠΑ. Ωστόσο όλα δείχνουν πώς και άλλοι οδηγοί αρχίζουν να διεισδύουν στην αμερικανική αγορά. Η 10η θέση του Φερστάπεν αποδεικνύει ότι ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι πια ένα από τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού.

Advertisement

Επιπλέον οι Λάντο Νόρις (25ος) και Σαρλ Λεκλέρ (28ος) τα έχουν πάει εξαίρετα στον τομέα αυτόν. Ο Νόρις είναι μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην λίστα. Φυσικά στο νούμερο 1 δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, ενώ δεύτερος είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο καταλαμβάνει την 4η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP ΗΠΑ: Ανίκητος!
Update: Τιμωρία για Χάμιλτον και Λεκλέρ
F1 GP ΗΠΑ: Αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση (+video)