Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(13) "best-suv-2023"

Ford Puma

Η Ford προκάλεσε σεισμό στην κατηγορία των SUV όταν παρουσίασε το Puma. Το εντυπωσιακό crossover αμέσως ξεχώρισε με το δυναμικό του σχεδιασμό του, αλλά κυρίως για τη χαρισματική του προσωπικότητα και τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/11

Νέο DS 7

Με παριζιάνικο αέρα και ελιτίστικο προφίλ το νέο DS 7 πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των premium SUV. Μυώδες και επιβλητικό το γαλλικό πολυτελές μοντέλο ξεχωρίζει πέρα από το στυλ του και με τα πολλαπλά του προσόντα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/11

Nissan X-Trail

Το Nissan X-Trail έχει φτάσει πλέον στην 4η γενιά του και συνεχίζει ακάθεκτο να δείχνει το δρόμο της τεχνολογίας, της ασφάλειας και της άνεσης στην κατηγορία των SUV. Μαζί με όλα τα κορυφαία του στοιχεία, το μεγάλο μοντέλο της Nissan έχει να παρατάξει και έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε περιπέτεια.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/11

Opel Mokka

Τίποτα δεν είναι το ίδιο στην Opel από τη στιγμή που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο Mokka. Το SUV της γερμανικής μάρκας έφερε επανάσταση στην κατηγορία φέρνοντας ένα νέο, εντυπωσιακό αέρα σχεδιαστικής αναγέννησης και high tech τεχνολογίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/11

Audi Q3

Το Audi Q3 είναι ένα μοντέλο-σταθμός στην ιστορία της εταιρείας καθώς όχι μόνο είναι σημείο αναφοράς της δημοφιλέστερης κατηγορίας, αλλά γιατί έχει γίνει σύμβολο πολυτέλειας, τεχνολογίας και άνεσης στην καθημερινή μετακίνηση.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/11

Skoda Kamiq

Το Kamiq είναι το πλέον αποφασιστικό βήμα της Skoda στα SUV προσθέτοντας στα κλασικά στοιχεία της κατηγορίας τη δική της φιλοσοφία άνεσης, ασφάλειας και πρακτικότητας, αυξάνοντας τις δυνατότητες ταξιδιού και περιπέτειας του οικογενειάρχη.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/11

Νέο Citroen C5 Aircross

Το εντυπωσιακό νέο Citroen C5 Aircross βάζει στο κάδρο των σύγχρονων SUV την έντονη προσωπικότητά του και προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία άνεσης και πολυχρηστικότητας. Η φινέτσα, η δυναμικότητα και ο χαρακτήρας είναι τα στοιχεία που έχουν φέρει το γαλλικό SUV ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/11

CUPRA Formentor

Οι σχεδιαστές της CUPRA, εμπνευσμένοι από τις Βαλεαρίδες Νήσους, τη Μεσόγειο και την ισπανική κουλτούρα δημιούργησαν ένα μοναδικό SUV το οποίο καθόλου τυχαία δεν πήρε το όνομά του από το ακρωτήρι της Μαγιόρκα που είναι συνώνυμο της άγριας φυσικής ομορφιάς, της δύναμης και της μοναδικότητας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/11

Hyundai Bayon

Το Hyundai Bayon σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με γνώμονα την ευρωπαϊκή κουλτούρα μετακίνησης. Άλλωστε η επιλογή του ονόματος Bayon από την πανέμορφη περιοχή Bayonne της βόρειας Γαλλίας μαρτυρά την πρόθεση της Hyundai να δώσει έναν ξεκάθαρο ευρωπαϊκό αέρα στο νέο της SUV.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 10/11

Peugeot 408

Το νέο Peugeot 408 σχεδιάστηκε για να κάνει αίσθηση, να ξεχωρίζει και να γράψει μια νέα σελίδα στη λαμπρή ιστορία της γαλλικής μάρκας. Η αναπάντεχη πρόταση της Peugeot κάνει για μια ακόμα φορά την έκπληξη δημιουργώντας ένα fastback που δεν μοιάζει με τίποτε άλλο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 11/11