ΑΦΙΕΡΩΜΑ

4Νέο DS 7

Νέο DS 7

Με παριζιάνικο αέρα και ελιτίστικο προφίλ το νέο DS 7 πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των premium SUV. Μυώδες και επιβλητικό το γαλλικό πολυτελές μοντέλο ξεχωρίζει πέρα από το στυλ του και με τα πολλαπλά του προσόντα.

Σμιλευμένο για την απόλυτη τελειότητα

Οι Γάλλοι σχεδιαστές δεν έκαναν εκπτώσεις στην πολυτελή διάσταση του νέου DS 7 μετατρέποντας την κάθε του λεπτομέρεια ικανή να τραβήξει τα βλέμματα και του πλέον απαιτητικού. Η αρμονική ισορροπία των σχεδιαστικών γραμμών αντανακλά μια έντονη προσωπικότητα με το δυναμισμό και τη φινέτσα της γαλλικής κουλτούρας.

 

 

Η λεπτή γραμμή πολυτέλειας και τεχνολογίας

Μέγιστη ευκρίνεια χάρη στο DS Pixel LED Vision 3.0

Το νέο DS 7 είναι εξοπλισμένο με το πρωτοποριακό σύστημα DS Pixel LED Vision 3.0 με τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας DS Light Veil. Οι νέοι προβολείς σε συνδυασμό με την καινούργια επανασχεδιασμένη μάσκα τονίζουν ακόμα περισσότερο την κομψή εικόνα του εμπρός μέρους, ενώ εξασφαλίζουν την ιδανική ορατότητα στον οδηγό χάρη στις μονάδες που περιστρέφονται οριζόντια και κάθετα ανάλογα με την κίνηση του αυτοκινήτου.

Ποικιλία επιλογών σε κινητήρια σύνολα

Η DS έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα από κινητήρια σύνολα για το νέο DS 7. O κινητήρας πετρελαίου BlueHDi των 1.500 κυβικών αποδίδει 130 ίππους, ενώ από κει πέρα υπάρχουν ιδιαίτερα εξελιγμένες plug-in υβριδικές εκδόσεις. Η εισαγωγική E-TENSE 225 είναι προσθιοκίνητη και ξεχωρίζει με την οικονομία καυσίμου και τις επιδόσεις της, οι οποίες είναι ακόμα καλύτερες στις τετρακίνητες E-TENSE 300 και 360, με την ονομασία τους να αποκαλύπτει και την συνδυαστική ισχύ τους. Όσο για την ηλεκτρική αυτονομία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 65 χιλιόμετρα.

Ηχοσύστημα Focal Electra

Η DS συνεργάστηκε με την κορυφαία γαλλική εταιρεία επαγγελματικών συστημάτων ήχου Focal για τον σχεδιασμό του απόλυτου συστήματος ήχου για το DS 7. To Focal Electra, περιλαμβάνει 14 ηχεία σε ειδικά μελετημένες θέσεις μέσα στην καμπίνα, που προσφέρουν μοναδική ακουστική εμπειρία.

Ασφάλεια και τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού

Ένα από τα καινοτόμα συστήματα ασφάλειας του νέου DS 7 είναι το DS Night Vision. Μια κάμερα υπερύθρων που βρίσκεται στη μάσκα του αυτοκινήτου ανιχνεύει πεζούς και ζώα σε απόσταση μεταξύ 50 εκατοστών και 100 μέτρων και τα εμφανίζει στην οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων, επιτρέποντας στον οδηγό να προβλέψει τον κίνδυνο και να αντιδράσει έγκαιρα.

Το επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης στο εσωτερικό του νέου DS 7 ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της κατηγορίας. Τα υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν χρησιμοποιηθεί όπως το δέρμα Nappa σε απόχρωση Pearl Grey ή Basalt Black σε συνδυασμό με το σχεδιαστικό μοτίβο «bracelet» στα καθίσματα και το κομψό τιμόνι με επένδυση διάστικτου δέρματος δημιουργούν ένα περιβάλλον γαλλικής τελειότητας.

Σχεδιασμός Haute Couture

Η γαλλική Haute Couture βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στο νέο DS 7. Η αρμονική συνύπαρξη του μοντέρνου με το κλασικό επιτυγχάνεται χάρη στα υψηλού επιπέδου υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλά και την τεχνογνωσία των μηχανικών της γαλλικής μάρκας. Το σημείο που ξεχωρίζει είναι το υψηλής αισθητικής ρολόι BRM R180 που συνδυάζεται με τις δύο μεγάλες οθόνες των 12 ιντσών.

Ευρυχωρία και άνεση για όλη την οικογένεια

Το DS 7 διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του (555 λίτρα), με ένα πρωτοποριακό σύστημα που διευκολύνει τη φόρτωση. Το σύστημα Easy Access περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητη πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία hands-free. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το ανοίξετε ακόμα και όταν τα χέρια σας δεν είναι διαθέσιμα, μετακινώντας απλά το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

DS 7 E-TENSE 4x4 360

Ισχύς (PS)

360

Ροπή (Nm)

520

Επιτάχυνση (sec)

5,6

Τελική Ταχύτητα (km/h)

235

Χώρος αποσκευών (lt.)

555

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

40

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video