ΑΦΙΕΡΩΜΑ

8Opel Mokka

Opel Mokka

Τίποτα δεν είναι το ίδιο στην Opel από τη στιγμή που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο Mokka. Το SUV της γερμανικής μάρκας έφερε επανάσταση στην κατηγορία φέρνοντας ένα νέο, εντυπωσιακό αέρα σχεδιαστικής αναγέννησης και high tech τεχνολογίας.

Γερές δόσεις νεανικής φιλοσοφίας

Αν υπάρχει ένα SUV που να ξεφεύγει σχεδιαστικά από τα τετριμμένα αυτό είναι το Opel Mokka. Το αυτοκίνητο δημιουργεί άμεσα ευχάριστα συναισθήματα και ξεχωρίζει από τη μοναδική μάσκα Opel Vizor με τον ιστορικό κεραυνό στο κέντρο. Ο τέλειος συνδυασμός high tech φιλοσοφίας και νεανικού χαρακτήρα.

Mokka σημαίνει ζωντάνια

Η νύχτα γίνεται μέρα με τεχνολογία IntelliLux LED

H Opel εφοδιάζει το Mokka με το τελευταίας γενιάς σύστημα προβολέων IntelliLux LED Matrix, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα για τον οδηγό το βράδυ. Το σύστημα είναι ενεργό και προσαρμόζει την δεσμίδα φωτός ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης αναλαμβάνοντας να μετατρέψει τη νύχτα σε μέρα και ελέγχοντας ανά πάσα στιγμή την κίνηση του αυτοκινήτου.

Εξελιγμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel

Το Opel Mokka είναι διαθέσιμο με μια πλήρη γκάμα κινητήριων συνόλων βενζίνης και πετρελαίου που ξεκινούν από τους 100 ίππους και φτάνουν μέχρι και τους 136. Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ξεχωρίζουν για την ποιότητα λειτουργίας και την οικονομία στο καύσιμο.

Νέα έκδοση Mokka Black

Η νέα έκδοση Mokka Black είναι ακόμα πιο δυναμική και ξεχωριστή χάρη στο gloss black χρώμα της μάσκας Vizor και του λογότυπου της Opel. Μαύρη -Karbon Black- για την ακρίβεια είναι και η οροφή, καθώς και οι ειδικής σχεδίασης ζάντες των 18 ιντσών. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το Multimedia Radio Pro με τις οθόνες των 12 και 10 ιντσών, οι μαύρες επενδύσεις με τις γκρι ραφές και το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί.

Σύγχρονα συστήματα ασφάλειας

Η Opel έχει φροντίσει να εξοπλίσει το Mokka με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Στην παλέτα των συστημάτων συναντάμε automatic cruise control το οποίο αναλαμβάνει να προσαρμόσει αυτόματα την ταχύτητα ταξιδιού, σύστημα φρεναρίσματος εκτάκτου ανάγκης, σύστημα υποβοήθησης στο παρκάρισμα και πολλά ακόμα.

Στην γκάμα των Opel Mokka ο ενδιαφερόμενος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού που θα καλύψουν όλα τα γούστα. Αυτές είναι οι Edition, Elegance, GS, Black και Ultimate με τιμές που ξεκινούν από τις 25.300 ευρώ.

Συνδεσιμότητα για όλους

Ο νεανικός και δυναμικός σχεδιασμός του Mokka συμβαδίζει με την νέα γενιά συστημάτων συνδεσιμότητας. Ο οδηγός θα απολαύσει στο γερμανικό SUV κορυφαία συστήματα Multimedia μέσα από τις δύο οθόνες των 10 και 7 ιντσών. Εύκολα και με ασφάλεια φέρνεις το smartphone σου στην οθόνη του Mokka και απολαμβάνεις πλοήγηση Multimedia Navi Pro, κλήσεις, μηνύματα και μουσική σε κάθε σου μετακίνηση.

Στην καρδιά της ηλεκτροκίνησης

Για εκείνους που θέλουν να κάνουν το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση η Opel έχει φροντίσει να δημιουργήσει και μια ηλεκτρική έκδοση του Mokka. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 136 ίππους και η μπαταρία των 50 kWh χαρίζει αυτονομία έως και 335 χιλιομέτρων με μια φόρτιση.

Opel Mokka

Ισχύς (PS)

136

Ροπή (Nm)

230

Επιτάχυνση (sec)

9,1

Τελική Ταχύτητα (km/h)

204

Χώρος αποσκευών (lt.)

350

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

126

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video