ΑΦΙΕΡΩΜΑ

7Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

Το Nissan X-Trail έχει φτάσει πλέον στην 4η γενιά του και συνεχίζει ακάθεκτο να δείχνει το δρόμο της τεχνολογίας, της ασφάλειας και της άνεσης στην κατηγορία των SUV. Μαζί με όλα τα κορυφαία του στοιχεία, το μεγάλο μοντέλο της Nissan έχει να παρατάξει και έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε περιπέτεια.

Σκληροτράχηλος οικογενειάρχης

Το καινούριο Nissan X-Trail δημιουργήθηκε για να ανεβάσει τον πήχη των SUV συνδυάζοντας ποιότητα, τεχνολογία και ανθεκτικότητα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Παράλληλα, συνεχίζει να χαρίζει στον οδηγό μοναδικές εμπειρίες περιπέτειας σε κάθε του εξόρμηση.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού

Έντονη σχεδιαστική προσωπικότητα

Τα πάντα στο νέο X-Trail ξεκινούν από τον επιβλητικό σχεδιασμό του ο οποίος δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της πολυτέλειας και της προσωπικότητάς του. Οι LED προβολείς σε διπλή σειρά, τα σχήματος μπούμερανγκ πίσω φωτιστικά σώματα και η φινετσάτη μάσκα V-Motion κάνουν το SUV της Nissan μοναδικό και εκλεπτυσμένο.

Μοναδική καινοτομία e-POWER

Η Nissan λανσάρει στο X-Trail τη δική της υβριδική τεχνολογία e-POWER. Ένας ηλεκτροκινητήρας συνεργάζεται με ένα θερμικό κινητήρα VC-Turbo προσφέροντας στο SUV μια μοναδική οδηγική εμπειρία γεμάτη ησυχία, αποτελεσματικότητα, δύναμη και οικονομία. Κινείσαι ηλεκτρικά, χωρίς να χρειάζεται να το βάλεις στην πρίζα.

Ο έξυπνος συνοδηγός ProPilot

Η Nissan έχει δημιουργήσει έναν έξυπνο συνοδηγό ο οποίος εξασφαλίζει ηρεμία και ασφάλεια στον οδηγό και τους επιβάτες. Το ProPilot υποστηρίζει τον οδηγό με σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα ραντάρ και καμερών Safety Assist 360, σύστημα ενημέρωσης ορίων ταχύτητας, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και σύστημα εύκολου παρκαρίσματος.

Μέγιστη ευρυχωρία για όλη την οικογένεια

Ο σχεδιασμός της καμπίνας του X-Trail προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης στους επιβάτες. Το SUV της Nissan μπορεί να φιλοξενήσει πέντε ή επτά επιβάτες με την εργονομία του να εξασφαλίζει μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στους επιβάτες, αρθρωτό χώρο αποσκευών (575 λίτρα) και συρόμενη 2η σειρά καθισμάτων.

Το Nissan X-Trail, ανάμεσα στις πολλαπλές βραβεύσεις του κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Μεγάλου SUV 2023 στον διαγωνισμό Women’s World Car of the Year 2023. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο περίτρανα ότι ακόμα και τα μεγάλα SUV μπορούν να γίνουν ελκυστικά σε όλους.

Φιλικό ψηφιακό περιβάλλον

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δείξει η Nissan στα συστήματα συνδεσιμότητας και infotainment του X-Trail. Το ιαπωνικό SUV είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες 12,3 ιντσών και ένα μεγάλο Head-Up Display που διασφαλίζουν την πλήρη ενημέρωση του οδηγού. Παράλληλα, το σύστημα συνδεσιμότητας NissanConnect είναι εξαιρετικά προηγμένο προσφέροντας μεταξύ άλλων φωνητικές εντολές με την ποιότητα της Amazon Alexa.

e-4ORCE: Η τετρακίνηση αλλιώς

Η Nissan έχει δημιουργήσει ακόμα μια μεγάλη καινοτομία στην τετρακίνηση έκδοση του X-Trail. Το σύστημα e-4ORCE συνεργάζεται με έναν δεύτερο ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα ο οποίος μαζί με την εξαιρετική τεχνολογία ελέγχου του πλαισίου είναι σε θέση να προσφέρει κορυφαία συμπεριφορά στην επιτάχυνση, στο φρενάρισμα και στις στροφές κάτω από όλες τις συνθήκες και σε όλες τις επιφάνειες.

Nissan X-Trail

Ισχύς (PS)

213

Ροπή (Nm)

330

Επιτάχυνση (sec)

9,6

Τελική Ταχύτητα (km/h)

200

Χώρος αποσκευών (lt.)

585

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

165

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video