Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Ντόναλντ Τραμπ: Ο δρόμος προς την έξοδο σε μια φωτογραφία

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόναλντ Τραμπ: Ο δρόμος προς την έξοδο σε μια φωτογραφία

MIRROR

Ντόναλντ Τραμπ: Ο δρόμος προς την έξοδο σε μια φωτογραφία

MIRROR

Viral έγινε το κλικ του του Τζάμιν Μπότσφορντ της Wahsington Post κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου των ΗΠΑ που τον δείχνει να μιλάει στους δημοσιογράφους με μια ταμπέλα να του δείχνει αυτό που ήρθε

Advertisement
Advertisement

Ο Τζάμιν Μπότσφορντ βρήκε την κατάλληλη γωνία για να τραβήξει την φωτό που συζητήθηκε πολύ και έγινε viral, με τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει και την ταμπέλα Εxit να του δείχνει κατά κάποιο τρόπο τα μελλούμενα. Το κλικ του για την Washington Post είναι αναμφίβολα μια από τις φωτογραφίες της χρονιάς και σίγουρα μια από τις καλύτερες των φετινών εκλογών στις ΗΠΑ.
Αυτών που ανέδειξαν τελικά τον Τζο Μπάιντεν νέο κάτοικο στον Λευκό Οίκο, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση με εναλλασόμενα ποσοστά και συναισθήματα.

Μάικλ Κράτσιος: Από τις βουτιές στα Μαγεμένα της Χίου υφυπουργός του Τραμπ

Την ίδια στιγμή ο αντίπαλός του επιδίδεται στο συνηθισμένο του πογκρόμ εναντίον των media, ειδικά μετά από τις δικαστικές «σφαλιάρες» που έφαγε τα τελευταία 24ωρα. Σφαλιάρες για τις οποίες επιμένει, αφού δεν θέλει με τίποτε να παραδεχθεί την ήττα του, όσο και αν του λένε να το κάνει ακόμη και πολύ στενοί συνεργάτες του.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι εκλογές με τις προσφυγές στα δικαστήρια θα αργήσουν να μας αφήσουν, αφού Τραμπ δεν θα πέσει εύκολα και θα κάνει ότι μπορεί για να απαλύνει την ήττα του.Ο πλανητάρχης που έκανε πλάκα στην αρχή της πανδημίας με τον κορωνοϊό λέγοντας ότι δεν είναι τίποτε σοβαρό μέχρι που νόσησε τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του, παραμένει στον δικό του κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Ο λαϊκισμός που πλάσαρε στους Αμερικανούς εκδηλώνεται και σε κάθε του δήλωση, ενώ η φωτογραφία του Μπότσφορντ ήρθε λίγες ημέρες μετά το καταπληκτικό σκίτσο σε άρθρο του New Yorker. Τον εμφάνιζε ντυμένος ο μισός με κουστούμι και ο άλλος μισός με την πορτοκαλί φόρμα του φυλακισμένου ενώ ο τίτλος ήταν «Γιατί ο Τραμπ δεν αντέχει να χάσει τις εκλογές». Εκλογές τις οποίες έχασε τελικά, όσο και να συνεχίζει να δηλώνει νικητής αυτός ο λαϊκιστής που πίστευε ότι με τις ρητορείες του και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα θα κέρδιζε την κούρσα.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ο έκπτωτος περιφερειάρχης που έγινε ψιλικατζής

Η απίστευτη ιστορία του Γιώργου Κοσκωτά