Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Περιπέτεια στην πόλη με το SYM ADX 125 (+video)

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περιπέτεια στην πόλη με το SYM ADX 125 (+video)

NEWSMOTO

Περιπέτεια στην πόλη με το SYM ADX 125 (+video)

NEWSMOTO

Η SYM φέρνει στην περιπέτεια στην καθημερινότητα με το ανθεκτικό ADX 125.

Advertisement
Advertisement

Για εκείνους που θέλουν το κάτι παραπάνω στις καθημερινές τους μετακινήσεις η SYM έχει να προσφέρει ένα scooter με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστές δυνατότητες. Πρόκειται για το ADX 125 το οποίο παρουσιάστηκε στις αρχές του 2023 και ήδη έχει κερδίσει το δίκυκλο κοινό με τις αυξημένες δυνατότητές του.

Το SYM ADX 125 έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στην πόλη και να μην σταματήσει όταν βρεθεί στο διάβα του ένα χωμάτινο μονοπάτι. Το αυξημένο ύψος από το έδαφος, η όρθια θέση οδήγησης, το μοτοσικλετιστικό τιμόνι και οι ποιοτικές αναρτήσεις του δίνουν το πλεονέκτημα να ανταπεξέλθει σχεδόν σε ότι του ζητήσει ο αναβάτης.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του SYM ADX 125 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,3 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού της Continental, ενώ διαθέτει και το σύστημα ελέγχου ανύψωσης του κινητήρα (ALEH) που εκμηδενίζει τις μετακινήσεις του κινητήρα κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης.

Το ADX 125 είναι εξοπλισμένο επίσης με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (traction control) και ABS στα φρένα για μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες. Οι αναρτήσεις και τα φρένα προσφέρουν άνεση και καλή ποιότητα κύλισης, ενώ οι τροχοί των 13 ιντσών με τα ελαστικά διπλής χρήσης της Kenda δηλώνουν έτοιμα για κίνηση σε άσφαλτο και χωματόδρομο.

Advertisement

Το νέο SYM ADX 125 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 3.595 ευρώ.

Αυτό είναι το νέο SYM ADX 125.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το νέο scooter της SYM θα είσαι… jet!
Ποιο είναι το νέο premium 125άρι της SYM;
Το καινούριο δεξί χέρι του διανομέα από την SYM