Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γνωρίστε το νέο Skoda Enyaq iV σε 60 sec

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωρίστε το νέο Skoda Enyaq iV σε 60 sec

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γνωρίστε το νέο Skoda Enyaq iV σε 60 sec

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Skoda Enyaq iV είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της φίρμας, το οποίο μπορεί να διανύσει πάνω από 520 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Skoda Enyaq iV είναι δυναμικό, ευρύχωρο και τεχνολογικά προηγμένο. Ουσιαστικά είναι το μέλλον της ηλεκτροκίνησης και… κυκλοφορεί ήδη στους ελληνικούς δρόμους. Το Enyaq iV βασίζεται στην εξελιγμένη και ειδικά κατασκευασμένη πλατφόρμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα ΜΕΒ και το μοντέλο κατασκευάζεται στο κεντρικό εργοστάσιο της Skoda, στην Mladá Boleslav, στην Τσεχία.

Εκτός από την επιβλητική εμφάνιση και το νέο εντυπωσιακό “πρόσωπο” Crystal Face, η Skoda διαθέτει άφθονους εσωτερικούς χώρους. Στο εσωτερικό, το νέο concept των Design Selections, οι νέες επιλογές σχεδίασης, αντικαθιστούν τα κλασικά επίπεδα επένδυσης, ενώ μια καθαρή και νέα δομή των διαθέσιμων επιλογών σημαίνει ότι το αυτοκίνητο μπορεί να διαμορφωθεί σε λίγα μόνο βήματα.

Advertisement
Advertisement

Το Enyaq iV έρχεται με κίνηση πίσω ή σε όλους τους τροχούς και υπάρχουν διαθέσιμα πέντε επίπεδα ισχύος και τρία μεγέθη μπαταρίας. Η άνω των 520 χλμ. αυτονομία (προκαταρκτική, WLTP) εγγυάται ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Το μακρύ μεταξόνιο των 2.765 mm και η απουσία σήραγγας μετάδοσης, συμβάλλουν στη μεγάλη ευρυχωρία για τους πίσω επιβάτες και συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών 585 λίτρων.

Advertisement

Επειδή όμως ο χρόνος είναι… χρήμα, μπορείτε στο παρακάτω βίντεο να μάθετε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του νέου Skoda Enyaq iV από τον Alex Kersten του Car Throttle.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα μυστικά της πλατφόρμα ΜΕΒ του Skoda Enyaq iV
Η μοναδική οπτική ταυτότητα του νέου Skoda Enyaq iV
Δοκιμή: Skoda Enyaq iV 60

 

 

Advertisement