Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Skoda Enyaq iV: Απαράμιλλη ευρυχωρία

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skoda Enyaq iV: Απαράμιλλη ευρυχωρία

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Skoda Enyaq iV: Απαράμιλλη ευρυχωρία

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Skoda Enyaq iV εντυπωσιάζει με την ευρυχωρία του τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα αντικείμενα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Skoda Enyaq iV, με μήκος 4.649 mm, πλάτος 1.879 mm και ύψος 1.616 mm, προσφέρει εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους.

Το μακρύ μεταξόνιο των 2.765 mm και η απουσία σήραγγας μετάδοσης, συμβάλλουν στη μεγάλη ευρυχωρία για τους πίσω επιβάτες και συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών 585 λίτρων.

Επιπρόσθετα, καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα δεν διαθέτουν σήραγγα μετάδοσης, οι σχεδιαστές της Skoda το εκμεταλλεύτηκαν για να δημιουργήσουν ένα νέο εσωτερικό concept για το Enyaq iV που περιλαμβάνει έξυπνες επιλογές αποθήκευσης.

Advertisement
Advertisement

Δημιούργησαν μια κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί ένα δεύτερο διαμέρισμα αποθήκευσης χωρητικότητας 11,4 λίτρων επιπλέον του Jumbo Box 6,2 λίτρων, κάτω από το κεντρικό υποβραχιόνιο.

Advertisement

Η Skoda είναι γνωστή για τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά Simply Clever που καθιστούν την καθημερινή χρήση του οχήματος εύκολη και βολική, για παράδειγμα η θήκη εισιτηρίων στην κολόνα Α και τα άγκιστρα της τσάντας στον χώρο αποσκευών ή οι θήκες αποθήκευσης smartphone στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων.

Advertisement

Πλέον, στην ανατολή της εποχής της ηλεκτροκινητικότητας, οι νέες λειτουργίες Simply Clever παρέχουν έξυπνες απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως «Πού μπορώ να αποθηκεύσω το καλώδιο φόρτισης;» και «Πώς μπορώ να κρατήσω τα χέρια μου καθαρά όταν χειρίζομαι το καλώδιο;»

Το καλώδιο φόρτισης μπορεί εύκολα να καθαριστεί με ένα καθαριστικό καλωδίων πριν αποθηκευτεί σε μια ειδική τσάντα στο χώρο αποσκευών. Ένα προστατευτικό κάλυμμα καλύπτει την υποδοχή φόρτισης του Enyaq iV κατά τη φόρτιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Enyaq iV: Διάκριση με βραβείο Red Dot για το design του
Skoda Enyaq iV: Η διαμόρφωσή του σε έξι βήματα
Το “κέντρο ελέγχου” 13 ιντσών του νέου Skoda Enyaq iV