Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Skoda Enyaq iV: Ποια έκδοση σας ταιριάζει;

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Enyaq iV: Ποια έκδοση σας ταιριάζει;

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Skoda Enyaq iV: Ποια έκδοση σας ταιριάζει;

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Skoda Enyaq iV αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό SUV της φίρμας, το οποίο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda προσφέρει το νέο Enyaq iV -προς το παρόν- σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις και σε μόλις έξι βήματα μπορεί κανείς να παραγγείλει το ηλεκτρικό SUV ακριβώς όπως το επιθυμεί, μέσω της ιστοσελίδας skoda.gr.

Το Enyaq iV 50 διαθέτει την καταχώριση Design Selection «Studio», με την οποία ακολουθεί την επιλογή της «Απλής σχεδίασης». Με το Enyaq iV 60, η επιλογή «Loft» διατίθεται στάνταρ. Αντικατοπτρίζει το στιλ των σύγχρονων διαμερισμάτων για νέες οικογένειες.

Advertisement
Advertisement

Οι επιλογές «Lounge» και «Suite» είναι πιο αποκλειστικές, προσφέροντας, για παράδειγμα, δερμάτινη ταπετσαρία ή επένδυση piano black.

Η επιλογή υλικών με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα. Στο «Lodge», χρησιμοποιούμε καλύμματα καθισμάτων, για πρώτη φορά από 40% φυσικό παρθένο μαλλί και φέρουμε τη μάλλινη σφραγίδα της Woolmark Company.

Advertisement

Το υπόλοιπο 60% αυτού του υφάσματος είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένες φιάλες ΡΕΤ. Τα καλύμματα έχουν πολύ ευχάριστη επιφάνεια και προσφέρουν εξαιρετική άνεση. Είναι μια επιλογή για πελάτες που ενδιαφέρονται τόσο για τον πλανήτη μας όσο και για την αισθητική. Το ecoSuite χαρακτηρίζεται από δέρμα κονιάκ, το οποίο παράγεται χωρίς τη χρήση χημικών. Αντ ‘αυτού, ένα εκχύλισμα από φύλλα ελιάς χρησιμοποιείται στη διαδικασία της επεξεργασίας του δέρματος. Αυτό το δέρμα χρησιμοποιείται επίσης στην αποκλειστική έκδοση «Founders Edition», η οποίας θα παραχθεί για τον εορτασμό της ίδρυσης της Skoda.

Advertisement

H Skoda θέλει να κάνει εύκολη την διαμόρφωση του μοντέλου που επέλεξαν να αγοράσουν και το νέο Enyaq iV μπορεί να διαμορφωθεί σε έξι βήματα.

Αφού αρχικά επιλέξετε το μέγεθος της μπαταρίας και τον ηλεκτρικό κινητήρα, αποφασίσετε για το χρώμα του οχήματος, το χρώμιο (αν θα υπάρχει) και τους τροχούς, το τέταρτο βήμα είναι να επιλέξετε τα προαιρετικά πρόσθετα. Σε αυτά έχετε την επιλογή έντεκα θεμάτων, όπως ψυχαγωγία, συστήματα βοήθειας, κλιματισμό ή άνετα καθίσματα σε πακέτα επιλογών.

Advertisement

Τα περισσότερα από αυτά τα πακέτα είναι διαθέσιμα σε μια βασική και πιο ολοκληρωμένη παραλλαγή «Plus». Το πέμπτο βήμα περιλαμβάνει μεμονωμένες επιλογές διαθέσιμες για κάθε μοντέλο Enyaq iV, όπως κοτσαδόρο, ή λειτουργία γρήγορης φόρτισης 100 ή 125 kW. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα της επέκτασης της εγγύησης, ή της συντήρησης από την αντιπροσωπεία.

Τέλος, αυτή την εποχή διατίθεται και η Launch Edition, η οποία αφορά το Enyaq iV 60 180 PS σε προνομιακή τιμή με επιπλέον εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Enyaq iV: Βραβείο στη δυναμική σχεδίαση
Το Skoda Enyaq iV στην Ελλάδα – Οι τιμές του
Το Skoda Enyaq iV και σε έκδοση Sportsline