Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Supercars: Burnouts χωρίς… οδηγό! (+video)

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Supercars: Burnouts χωρίς… οδηγό! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Supercars: Burnouts χωρίς… οδηγό! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Shane Van Gisbergen κατέκτησε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο στο πρωτάθλημα των Supercars στην Αυστραλία. Και οι πανηγυρισμοί του έκλεψαν την παράσταση!

Advertisement
Advertisement

Ο Νεοζηλανδός είχε μία εξαιρετική χρονιά καθώς εκτός από το πρωτάθλημα κέρδισε για δεύτερη φορά και τον φημισμένο αγώνα του Bathurst 1000. Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος διεξήχθη στην Αδελαΐδα. Και εκεί ο Van Gisbergen αποφάσισε να το γιορτάσει με στιλ!

Ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς τους κάνοντας Donuts στην ευθεία των pits. Εκεί είχε τοποθετηθεί και το τρόπαιο του πρωταθλητή. Έπειτα, σταμάτησε το αγωνιστικό του κοντά στον τοίχο του pitlane και άρχισε να κάνει burnouts ενώ βρισκόταν σε στάση. Όμως, τα burnouts συνεχίστηκαν ακόμη και αφού ο οδηγός είχε βγει από το αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω video, o Van Gisbergern ανεβαίνει, μάλιστα, και στην οροφή του αυτοκινήτου ενώ εκείνο εξακολουθεί να κάνει burnouts. Πώς τα κατάφερε λοιπόν;

Εάν παρατηρήσετε προσεκτικά, όταν ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο του λείπει το ένα παπούτσι. Φαίνεται ότι ο Van Gisbergen είχε σφηνώσει το παπούτσι του στο πεντάλ του γκαζιού σε μία συγκεκριμένη θέση ώστε να μας δώσει αυτό το πολύ όμορφο εφέ.

Advertisement

“Πριν τον αγώνα συζήτησα με τους φίλους μου για το πώς θα ήταν ωραίο να πανηγύριζα. Ήθελα να κάνω κάτι πρωτότυπο που να θυμίζει και τον Ignall πίσω στο 2005” δήλωσε ο Van Gisbergen. Τους εν λόγω πανηγυρισμούς μπορείτε να τους δείτε στο παραπάνω video.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
NASCAR: Απίστευτη κίνηση videogame στον τελευταίο γύρο! (+video)
WRC: Το πρόγραμμα του 2023
Power: Ατύχημα με καρτ και σπασμένα πλευρά! (+video)