Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Power: Ατύχημα με καρτ και σπασμένα πλευρά! (+video)

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Power: Ατύχημα με καρτ και σπασμένα πλευρά! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Power: Ατύχημα με καρτ και σπασμένα πλευρά! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Τα καρτ συνιστούν, ίσως, την ασφαλέστερη κατηγορία αγώνων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ακόμη κι εκεί, όμως, τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά. Κι ας είσαι ο πρωταθλητής στα IndyCar.

Advertisement
Advertisement

Αυτό αποδεικνύεται από το video που ανέβασε στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, ο πρωταθλητής της συγκεκριμένης σειράς αγώνων, Will Power. Ο Αυστραλός κατέκτησε φέτος το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του στα IndyCar.

Τον Νοέμβριο, μάλιστα, βρέθηκε στους εθνικούς αγώνες SKUSA Supernationals που διεξάγονται στο Las Vegas κάθε χρόνο. Εκεί τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία X30 Masterclass. Λίγες ημέρες μετά -και αφού το πρωτάθλημα IndyCar είχε τελειώσει- ο Power έλαβε μέρος και σε έναν ανεπίσημο αγώνα καρτ.

Advertisement
Advertisement

Εκεί, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω video ο Power μονομαχεί ρόδα με ρόδα με έναν άλλο οδηγό καθώς οι δυο τους διαγράφουν μία δεξιά στροφή. Ο πίσω τροχός του Power, όμως, βρίσκει στον εμπρός τροχό του οδηγού που είναι πίσω του.

Το καρτ του Power ανατρέπεται, ο Αυστραλός βγαίνει εκτός πίστας και προσγειώνεται στο πλάι. “Αυτός ήταν ένας αγώνας λίγες εβδομάδες πριν. Έσπασα μερικά πλευρά αλλά κατά τ’ άλλα είμαι καλά” σχολιάζει ο Power στο video που ανέβασε ο ίδιος.

Advertisement

Μία απόδειξη ότι ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες χρειάζεται πάντα προσοχή και σεβασμός στον αντίπαλο. Η επόμενη σεζόν των IndyCars αρχίζει στις 5 Μαρτίου του 2023. Μέχρι τότε ο Power έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
NASCAR: Απίστευτη κίνηση videogame στον τελευταίο γύρο! (+video)
McLaren: Ποιος θα πάρει αυτό το μονοθέσιο της F1;
WRC: Το πρόγραμμα του 2023